• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

17.04.2018

20:47

OTKRIVAMO KAKO SE NATAŠIN SUPRUG BRANIO U POLICIJI! LAZUKIĆ: Nataša me prva šutnula u glavu dok sam spavao!

Estrada

OTKRIVAMO KAKO SE NATAŠIN SUPRUG BRANIO U POLICIJI! LAZUKIĆ: Nataša me prva šutnula u glavu dok sam spavao!

Podeli vest

Luka Lazukić, koji je u subotu u pet ujutro prebio Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, na saslušanju je tvrdio da ga je supruga prva povredila

Luka Lazukić se na saslušanju u policiji branio rečima da ga je supruga Nataša Bekvalac prva šutnula nogom u glavu, ekskluzivno saznaje Informer! On je u subotu ispričao inspektorima da je spavao kada ga je oko pet ujutro pevačica probudila tako što ga je napala, te da ju je u samoodbrani odgurnuo!

Svađali se zbog para

Nasilnik je u Policijskoj stanici Savski venac tvrdio da ga je Nataša šutnula svom snagom u glavu.
- Iz grada sam došao oko četiri ujutro i legao da spavam. U jednom trenutku sam osetio jak udarac, koji me je prenuo iz sna. Shvatio sam da me je Nataša šutnula nogom u glavu. Pitala me je kakve su to ženske poruke u mom telefonu, provocirala me, histerisala, a ja sam je odgurnuo da bih se odbranio. Pala je na pod i tako se i povredila - kazao je Lazukić na saslušanju i dodao:
- Potom je izašla iz sobe, a ja sam nastavio da spavam. Kada sam ustao, otišao sam u stan kod svojih roditelja. Ona je za to vreme išla u Urgentni centar da snimi povrede i u policiju a, koliko vidim, stigla je i sve medije da obavesti da je pretučena.

PEVAČICA SE JOŠ NE OPORAVLJA OD BATINA AKTUELNOG SUPRUGA! Nata: Bojim se da će me Luka opet udariti


Ovaj incident supružnika samo je kulminacija problema koje su imali već neko vreme. Kako saznajemo, svađe su počele zbog brojnih Lukinih dugova, za koje pevačica sve do skoro nije znala.
- Ne možete da zamislite koliko puta je Nataša sela u neki restoran ili kafić, a onda joj prišao neko od osoblja i rekao kako je njen Luka tu jeo i pio, a nije platio. Počeli su ljudi sa svih strana da je zovu i da se žale da im duguje novac. Posebno se iznervirala kad je saznala da je čak pozajmio pare za žurku koju je napravio povodom Katjinog rođenja - otkriva naš dobro obavešten izvor i naglašava:

Dužan na sve strane

- Nije platio ni majstore koji su im sređivali kuću u Čeneju. Nataši je pukao film i zato su u poslednje vreme imali brojne burne svađe. Kad je na sve to uvidela da se njoj iza leđa dopisuje sa čak tri ženske osobe, bila je očajna.
Lazukić je u subotu oko pet ujutro pijan izudarao pevačicu u njenom stanu na Dedinju pred njihovom novorođenom ćerkom Katjom, dok je devojčicina dadilja bila u susednoj sobi. Bebisiterka će za nekoliko dana svedočiti o ovom slučaju kao očevidac.

NIJE MU PRVI PUT DA MLATI! Luka Lazukić zbog nasilja PROTERAN IZ AMERIKE!

Luku hapse ako Nataši pošalje SMS

Luka Lazukić narednih 30 dana ne sme ni SMS poruku da pošalje Nataši Bekvalac, a kamoli da joj priđe, jer će u suprotnom završiti u pritvoru. Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu usvojilo je juče predlog o produženju mere zabrane prilaska Lazukiću do 16. maja, jer je u noći između petka i subote prebio suprugu.
Njemu je produžena zabrana, nakon što je Nataša iznela niz argumenata na osnovu kojih ima razloga da strahuje da će ponovo dobiti batine.
- Dobro je da su Luki produžili hitnu meru zabrane prilaska, da državni organi vode računa da se ovakve stvari ne bi ponovile i da imaju odgovornost da žrtvu nasilja zaštite u svakom smislu - rekao je Natašin advokat Nemanja Vlčak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija