• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

21.04.2018

08:52

NATAŠU SAM UPOZORAVALA DA ĆE ZAVRŠITI KAO KSENIJA PAJČIN! Kristina otkrila najveći strah porodice Bekvalac!

Estrada

NATAŠU SAM UPOZORAVALA DA ĆE ZAVRŠITI KAO KSENIJA PAJČIN! Kristina otkrila najveći strah porodice Bekvalac!

Podeli vest

Kristina Bekvalac odlučila je da progovori o zetu Luki Lazukiću, kojeg je njena sestra Nataša optužila da ju je prebio

U ispovesti Kristina kaže da je sestru upozorila da će završiti kao Ksenija Pajčin, koju je zbog ljubomore ubio dečko Filip Kapisoda!

Posle psihičkog nasilja, fizičko maltretiranje je, nažalost, bilo logično. Dva dana pre nego što ju je Luka pretukao, rekla sam joj: "Nataša, završićeš kao Ksenija Pajčin!" A slično su joj govorili i drugi ljudi iz okruženja, videli smo da je čovek lud! Svi smo se plašili za nju, za sve nas ta veza je bila veliki stres. Na kraju, srećna sam što se ovo završilo bez težih posledica. Nataša je živa i, hvala bogu, biće dobro jer Luka ne može da joj priđe - priča dizajnerka i dodaje: 

Krivim sebe što joj nisam na vreme rekla da je on patološki lažov, profil gradskog idiota koji zavodi devojke iz materijalnih razloga. Ja nisam imala lepo mišljenje o Luki od početka, jer sam čula razne ružne stvari. Bio je patološki ljubomoran, ponižavao ju je pred ljudima. Optuživao ju je za razne stvari, koje bi pročitao u medijima. Da je producent zaljubljen u nju, da mene izdržava... Bila je preplašena, svi smo znali da je nezgodan kada popije. Tvrdim da je na kraju postao ljubomoran na svoje dete, jer je Nataša stalno bila sa bebom, a njemu nije posvećivala svu svoju pažnju.

LUKA LAZUKIĆ TVRDI DA JE ON ŽRTVA: Nataša mi je otela sve pare! Uzeću joj i ćerku i stan i salaš!

Luka i Nataša su krajem februara dobili kćerku Katju, koja se nalazila u stanu u trenutku incidenta.

- Sestra me je zvala u pola pet ujutru, ali tada nisam čula telefon. Odmah sam je pozvala, ali je bila nedostupna, pa sam zvala dadilju, koja mi je rekla da je Luka pretukao Natašu. Posle toga sestra me je pozvala i rekla da se Luka pakuje i da ne dolazim u stan dok je on tamo, jer je pretpostavila da sam ostrašćena i da bi moglo da dođe do većeg incidenta. Sačekala sam ispred stana, videla sam kad je Luka napustio zgradu, a posle toga ubrzo je i Nataša izašla. Ta slika moje pretučene sestre, s modricama i podlivima, zauvek će mi ostati u glavi! Jedva smo se odvezle do Urgentnog. Nataša je bila u jako lošem fizičkom i psihičkom stanju- rekla je ona za "Kurir".

Novak Đurović

Lazukić je, gostujući na televiziji, ispričao da je Nataša modrice dobila "od anticelulit masaže", kao i da su problemi u vezi nastali kada je nestalo novca.

- Civilizovan čovek sa malo mozga ne bi nikada rekao tako nešto, svi znaju da se celulit ne nalazi na glavi. Problem jeste bio novac, ali Natašin novac. Pitala bih Luku gde je živeo pre braka sa njom? Ne znam šta je on njoj finansirao, dve stolice i farbanje dva zida? Dobiće nazad i stolice, i 40 evra koliko je koštalo to farbanje - rekla je sestra pevačice.

NATAŠA SE TUKLA I SA LJUBOM! Procurili detalji iz pevačicine burne prošlosti!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija