• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

21.04.2018

20:55

(FOTO) NATAŠA SA BEBOM POBEGLA ZA NOVI SAD! Pevačica rešila da se skloni dok ne prođe haos!

Estrada

(FOTO) NATAŠA SA BEBOM POBEGLA ZA NOVI SAD! Pevačica rešila da se skloni dok ne prođe haos!

Podeli vest

Pretučena Nataša Bekvalac je u petak sa ćerkom Katjom i sestrom Kristinom otišla kod roditelja da tamo pronađe mir

Nataša Bekvalac je u petak posle podne uzela svoju bebu Katju u naručje i zajedno sa rođenom sestrom Kristinom pobegla u Novi Sad. Pop pevačica je rešila da se neko vreme skloni iz stana na Dedinju, gde je već danima pod konstantnom opsadom novinara i paparaca.

Aleksandar Jovanović Cile

Skuplja energiju za susret

Nataša, koju je u noći između petka i subote muž Luka Lazukić brutalno pretukao, boraviće kod svojih roditelja Mire i Dragoljuba u Novom Sadu, gde će se odmarati i skupljati snagu za suočavanje sa suprugom u utorak u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Aleksandar Jovanović Cile

Paparaco Informera uslikao je pop zvezdu u trenucima

Golja, a ne tajkun

"Kakav crni tajkun! Znala sam ja da je Luka najobičniji golja bez dinara u džepu"

Nataša Bekvalac

kada je napuštala svoj dom i hitrim korakom jednoipomesečnu naslednicu stavila u automobil, u kojem ih je čekala njena sestra Kristina.

- Nata ne spava noćima. Ono što se njoj dogodilo je nešto najgore što jedna žena može da doživi. Konstantno je pod pritiskom medija i okoline. Ne sme da izađe iz kuće, jer zna da je uvek neko od paparaca čeka, a samo želi da ima malo mira. Otišla je u Novi Sad jer hoće da se naspava i malo uživa sa svojim detetom - navodi izvor blizak pevačici.

Aleksandar Jovanović Cile

Pre nego što je spakovala kofere i rešila da privremeno promeni adresu, Bekvalčeva je ispričala prijateljima da joj najteže od svega padaju, kako je rekla, "bljuvotine koje Luka sada iznosi u medijima".

Aleksandar Jovanović Cile

- Pogađaju

Sve bebe plaču

Kada bi naša ćerka noću plakala, Luka joj je govorio: "Ma daj, šta ustaješ, sve bebe plaču, pusti je"

Izvor Informera

je priče da je on "finansirao njene hirove" jer je bilo skroz obrnuto. Rekla mi je: "Kakav crni tajkun! Znala sam ja da je Luka najobičniji golja bez dinara u džepu, ali mi to nije bilo važno jer sam se zaljubila. Pa on je trošio moje pare! Kad smo se smuvali, živeo je sa cimerom. Toliko o njegovim finansijama" - ispričao nam je jedan od Natašinih najbližih prijatelja.

Beba je promenila sve

On je dodao da se Lazukić naročito promenio pre dva meseca kada je Nata rodila ćerku Katju, te da je postao patološki ljubomoran na bebu:

Aleksandar Jovanović Cile

- Stalno se žalio kako je beba zauzela njegovo mesto. Kada bi im ćerka noću plakala, govorio je Nataši: "Ma daj, šta ustaješ, sve bebe plaču, pusti je". Nije joj davao da je uzme u ruke! On je, kad se Katja rodila, odjednom postao skroz druga osoba. Bio je ljubomoran na rođeno dete - prepričava naš sagovornik.

Sestra Kristina: Zbog Luke nije pričala s roditeljima šest meseci

Natašina rođena sestra Kristina otkriva da je Luka potpuno poremetio odnose u porodici Bekvalac. Ona kaže da se pop pevačica zbog Lazukića punih šest meseci nije čula sa roditeljima:

Luka: Natašin otac mi preti ubistvom

Luka Lazukić je u petak podneo krivičnu prijavu protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca zbog pretnji smrću. Poznati sportski trener gostovao je u četvrtak uveče u emisiji "Da, možda, ne", gde je govorio o ćerkinom prebijanju.

- Ja sam još pre deset godina rekao da bih za Natašu ubio. Sada mogu da kažem da bih i poginuo - kazao je Bekvalac i dodao:

- Srećom, između Novog Sada i Beograda ima dosta kilometara, pa sam se smirio dok sam stigao kod ćerke.

Lazukić je ovu izjavu očigledno doživeo kao pretnju, pa je odlučio da se obrati nadležnim organima.

- On je toliko loše uticao na nju da Nataša nije šest meseci bila u kontaktu sa roditeljima! Luka je shvatio da smo svi provalili njegove namere da je prevari, pa ju je odvojio od najbližih, samo da joj mi ne bismo otvorili oči - rekla je Kristina za Informer i dodala:

Aleksandar Jovanović Cile

- Molim vas, ostavite mi sestru na miru, ona nije dobro. Zadesila nas je jedna od najstrašnijih stvari u životu i potreban nam je mir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59