• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

23.04.2018

17:06

POP ZVEZDA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU POSLE PREBIJANJA! Nataša na jakim sedativima, roditelji je teraju kod psihijatra!

Estrada

POP ZVEZDA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU POSLE PREBIJANJA! Nataša na jakim sedativima, roditelji je teraju kod psihijatra!

Podeli vest

Nataša Bekvalac se požalila majci i ocu da oseća veliki strah i anksioznost nakon što ju je pre 10 dana pretukao suprug Luka Lazukić

Nataša Bekvalac, koju je je pre deset dana brutalno prebio suprug Luka Lazukić, pije jake sedative! Ona je i dalje u šoku zbog svega što joj se desilo, žali se da je muči nesanica, oseća strah i anksioznost, pa mora da uzima lekove za smirenje kako bi pregurala dan.

Zna da mora da izdrži

Pevačica se nalazi u teškom psihičkom stanju, a roditelji, kod kojih trenutno boravi, teraju je kod lekara.

- Nataša punih deset dana gotovo da nije ni spavala. Zbog šoka i

Mora na terapiju

Roditelji je ubeđuju da što pre potraži stručnu pomoć i počne da pije adekvatnu terapiju tokom ovog teškog perioda

Izvor Informera

stresa je muči nesanica. Danima plače, jedva govori, bukvalno je istraumirana. Kako bi makar malo odspavala, uzima lekove za smirenje. Oni su joj potrebni i da bi uspela da ustane iz kreveta i brine o ćerki Katji - otkriva za Informer izvor blizak porodici Bekvalac.
On dodaje da pevačicini roditelji, otac Dragoljub i majka Mira, planiraju da je odvedu kod psihijatra koji je porodični prijatelj.

- Rekli su joj da bi kao žrtva porodičnog nasilja trebalo da porazgovara sa stručnim licem. Brinu se da joj ne ostanu trajne posledice posle svega kroz šta je prošla. Stalno joj govore da mora da se drži zbog Hane i Katje. Ubeđuju je da što pre popriča sa psihijatrom kako bi joj i on prepisao adekvatnu terapiju tokom ovog teškog perioda - priča naš sagovornik.

Aleksandar Jovanović Cile

Prema njegovim rečima, kod Bekvalčeve je prisutan i strah da bi Luka mogao opet da je povredi. Oseća veliku anksioznost, ali i sramotu zbog svega što se desilo.

- Kao i mnoge

Nesanica

Problemi sa spavanjem
Nataša punih deset dana gotovo da nije spavala, zbog šoka i stresa muči je nesanica

Izvor Informera

žrtve, i ona oseća sramotu, mada joj svi govore da ne treba. Krivo joj je što je toliko pogrešila u proceni Luke, mada su sestre i roditelji pokušavali da joj otvore oči. Pa ni kad ju je pretukao, ona u prvi mah nije želela da ga prijavi policiji kako javnost ne bi saznala šta joj se dogodilo. Tek kad je počela da povraća i uvidela da mora da ode u Urgentni centar na pregled, u dogovoru sa sestrom Kristinom je prelomila da pozove nadležne organe - ističe naš izvor.

Mir našla u Novom Sadu

Nataša je u petak po podne sa ćerkom Katjom otišla kod roditelja u Novi Sad. Pevačica nije mogla da živi od brojnih novinarskih ekipa koje su je opsedale, pa je utočište i mir pronašla u domu u kom je odrasla. Bez obzira na to što im je poslednjih šest meseci okrenula leđa zbog supruga Lazukića, otac Dragoljub i majka Mira su je oberučke prihvatili.

Informer

Luka: Branila je mojoj ćerki da dolazi u njen stan na Dedinju

Luka Lazukić nije dovodio Iru, ćerku iz prvog braka, u stan njegove supruge Nataše Bekvalac jer mu je pevačica to zabranila.

Svedok iz noćnog kluba: Luka je te noći bio mrtav pijan

Luka Lazukić izjavio je da je popio samo "par pića" u jednom beogradskom klubu u noći kada je prebio suprugu Natašu Bekvalac. Međutim, svedok iz tog lokala, koji je te večeri sedeo blizu Lazukića, tvrdi suprotno.

- Luka je bio udaljen od našeg stola samo nekoliko metara, stajao je sa prijateljima i sa nekim ženama. Bilo je više nego očigledno da je mrtav pijan, oslanjao se na šank i ispijao čašu za čašom. Popio je sigurno preko 15 pića - kaže očevidac A. B. za "Svet". Luka je priznao da se te večeri kući vratio na motoru, bez obzira na to što je bio pijan.

- Nataša mu je rekla da joj smeta to što Ira "širi negativnu energiju". Takođe mu je poručila da je i on potpuno drugi čovek kada je njegova ćerka tu. Zbog toga ga je zamolila da izbegava da je dovodi u njen dom. To je i razlog zbog čega je Luka najstariju ćerku ostavljao kod svojih roditelja kad god bi on išao kod Nataše - kaže izvor blizak Luki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija