• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2018

10:52

BIZARNI DETALJI SA SALUŠANJA NATAŠE I LUKE! Evo šta su tačno jedno o drugom govorili pred Tužilaštvom!

Estrada

BIZARNI DETALJI SA SALUŠANJA NATAŠE I LUKE! Evo šta su tačno jedno o drugom govorili pred Tužilaštvom!

Podeli vest

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić su u utorak po nekoliko sati davali iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu na Novom Beogradu, a Informer vam prenosi najinteresantnije delove njihovih svedočenja

Nataša Bekvalac

Odvojio me od porodice- Ubrzo su krenula psihička maltretiranja, koja su se ogledala u sledećem: ponižavao je sve moje prijatelje, tako da sam ja ubrzo izgubila kontakt i sa prijateljima i sa porodicom.

Uzela prezime iz straha- Ja sam na venčanju uzela njegovo prezime, jer sam mislila da će to da umiri njegov ego i da će sama trudnoća da umiri sve nesuglasice.

Prepiske sa drugim ženama- Na Vajberu sam pronašla komunikaciju sa ženskom osobom. Bilo je puno njenih slika sa plaže u kupaćem kostimu, a slao je i on njoj svoje slike. Pročitala sam poruku: "Nedostaješ mi, da li je moguće da si ti tako nestvaran. Jedva čekam da dođeš u Zagreb". Takođe, videla sam SMS poruku: "Ćeš mi daš i srce", taj broj je odgovorio "Ću ti dam". Pronašla sam dopisivanje i sa jednom lepom devojkom koja je di-džej.

"Mama ti je kurva"- Tu noć mi je rekao: "Kurvetino jedna! Ko je tebe dovezao kući večeras i ko te je je*ao večeras?" Tada sam mu rekla: "Mama ti je kurva". Tada me je udario pesnicom u glavu u levi deo obraza, zatvorenom šakom. Od tog udarca sam pala na trosed koji se odgurnuo i stropoštala sam se na pod. On je bio iza mene, uhvatio me za kosu sa moje leve strane i svuda po glavi me je udarao pesnicom.

PAKAO POČEO JOŠ NA VENČANJU! Luka Natu zlostavljao pred prijateljima: MOJA ŽENA JE KAFANA U KOJU SVAKO MOŽE DA UĐE!

Dadilja ga se plašila- Jovana (dadilja) mi je rekla: "Vi morate odmah ići kod lekara, na šta to ličite", a ja sam joj rekla da me je Luka pretukao. Ona ga se inače plašila.

Hteo je još dece- Rekao je da sam najbolja majka na svetu, da sam divna kada sam trudna i hteo je odmah da pravimo drugo dete.

Htela sam da mu budem majka- Njemu sam činila sve. I kada mi kaže donesi mi čašu vode, koja je na stolom, a ja sam u drugoj prostoriji, ja mu donesem. To sam činila jer sam ga obožavala. I dalje ga obožavam, ali ja ne mogu da živim sa njim. Čak sam i od moje dadilje doživela komentar: "Zašto se toliko ponižavate?" Želela sam da mu ugodim, pošto mi je rekao da je bio odbačen od majke, želela sam da mu budem porodica.

Ne želim da ide u zatvor- Pridružujem se krivičnom gonjenju i dodajem da ne želim da on ide u zatvor.

Našla sam mu dijagnozu- Pronašla sam dokumentaciju iz 2015. godine, izveštaj iz ordinacije, gde piše da je on depresivan, nemaran, anksiozan, ima strahove i da je ljubomoran.

Luka Lazukić:

Isekla se nožem- Nataša je imala ispade. Jednom je konstatovala da nije dobra majka i da nikome ne valja, otišla je u kuhinju i uzela kuhinjski nož kojim se zasekla. Ja sam taj nož od nje sklonio. Video sam krv, pitao sam je da li hoće kod lekara, rekla je da neće, ali je histeriju nastavila tako što je mene udarala po glavi i telu. O tome može da posvedoči i pomoćnica Mira, koja joj je donela gazu da joj se rana previje.

POP ZVEZDA U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU POSLE PREBIJANJA! Nataša na jakim sedativima, roditelji je teraju kod psihijatra!

Išla na terapiju- Ja imam saznanja da je moja supruga išla kod psihoterapeuta, kao i na grupne terapije, i to u vreme našeg braka i pre našeg braka.

Ne smem nigde sam- Ja sam trenutno vrlo uplašen jer mi je prećeno od strane oca moje supruge i to na Javnom servisu direktno, smrću. Smatram da je atmosfera takva da ja mogu da nastradam i da od ovoga što se desilo imam ozbiljne posledice. Ne idem nigde sam, dovoze me i odvoze prijatelji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac iz Novog Sada

pre 5 godina

I NATAŠA JE NESTABILNA LIČNOST

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija