• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2018

09:22

(FOTO) BRAĆA MATIĆI proslavili 40. jubilarni rođendan!

Estrada

(FOTO) BRAĆA MATIĆI proslavili 40. jubilarni rođendan!

Podeli vest

Od malena rasli su uz muziku i veliku podršku hrabrih roditelja. Majka Dragica veliki je oslonac bila na njihovom muzičkom putu, kao i otac Zoran 

Ova dvojica vrsnih pevača, muzički obrazovanih ,velike životne izazove su prošli a raduju se svakom danu te tako Dejan Matić ističe :

 - Svaki dan slavim kao rođendan i mnogi znaju da i druge praznike tako doživljavam . Jednostavno, svaki dan treba da volimo i cenimo. Danas sam sa porodicom u Beču i moji mališani se vesele kao da je njima rođendan . Supruga Jelena i ja uvek se trudimo da najpre njima bude lepo a nama je svakako uvek dobro kada smo skupa -  veselo nam prenosi pevač čija pesma „Deficit“ ovih dana puni diskoteke regiona. Već sutra Dejan Matić  nastupa u Zagrebu gde je omiljen kao i u drugim gradovima nekadašnje Jugoslavije .

Privatna arhiva

Braća Matići rođeni su u Drvaru i prve korake tamosu  načinili i prva saznanja stekli . Ubrzo se sele u Beograd, tačnije u Zemun, i započinju svoj muzički put . Obojica su visoko muzički obrazovani i veoma profesionalni u svom poslu .

Privatna arhiva

 - Imam drugare još iz Drvara i kad se vidimo sećamo se bezbrižnih dana . Tamo sam i prvi put seo na motor -  otkriva nam pevač  detalje koji do sada nisu bili poznati široj javnosti

Privatna arhiva

 - Takvog sam sklopa da volim izazove a ne volim da nešto ne mogu. Tako sam i mnoge veštine savladao . Bili smo nestašni, ja pogotovo.  Taj svoj nestašluk  „preselilo“ preselio sam i u  Beograd. Kažu mudri ljudi da nestašna deca , kasnije u životu, stvaraju uspehe te se tako nadam da moje pesme i publika koja me voli svedoče o neophodnosti različitosti -  iskren je pevač.

Privatna arhiva

Godine nikada nije uzimao u obzir jer se oseća veselo i poletno a danas i vrlo ponosno na sve što je do sada uradio.

 - Igram se sa mojim klincima kao da smo ravnopravni i nije mi teško da uđem u tu ulogu -  duhovit je Dejan, kao i obično, i dodaje da njegova deca ipak imaju svest o autoritetu i da se on trudi da tako i ostane kako bi postali jaki ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17