• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2018

09:28

(VIDEO) VOLELA BIH DA SE LUKA I NATAŠA POMIRE! Dragana Mirković otkrila šta misli o situaciju u kojoj se našla  Bekvalčeva!

Estrada

(VIDEO) VOLELA BIH DA SE LUKA I NATAŠA POMIRE! Dragana Mirković otkrila šta misli o situaciju u kojoj se našla Bekvalčeva!

Podeli vest

Folk zvezda Dragana Mirković šokirana je vešću da je njenu koleginicu pretukao suprug Luka Lazukić

Ona je istakla da joj je žao što se dogodilo Nataši, ali je priznala i to da bi volela da se ona i njen suprug pomire, ukoliko je to moguće, zbog njihove ćerke Katje.

- To ne treba da se dešava nikome. To je jedina poruka koju mogu poslati. Meni je prvenstveno žao što se to desilo Nataši. Meni je Nataša jako draga prijateljica, jdna izuzetno divna i lepa žena, stvarno mi je beskrajno žao. Sa druge strane, najviše bih volela prvo da se to nije dogodilo, ne znam kompletnu istinu, sad mi je neprijatno da govorim o tome.. Šta god da se dogodilo ili da se nije dogodilo, pošto imaju tek rođenu bebicu, bilo bi idealno da sve bude u redu i da budu zajedno, jer znam da je to bila velika ljubav. Stvarno je ovo šok - izjavila je Mirkovićeva za "IDJTV".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Biljana

pre 5 godina

Jednom nasilnik uvek nasilnik. Sto dalje od deteta. Tipican slucaj sociopata. Natasa draga mlada si, pametna,uspesna i lepo humano bice koje zasluzuje zivotnog partnera sa istim vrednostima. Okani se propalih tj.neostvarenih sportista.

Zoran 62

pre 5 godina

I Dragana je svojevremeno bila u Natasinoj "kozi", samo sto to tada nije dospelo u javnost.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija