• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

02.05.2018

14:13

MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽESTOKO REŠENA: Želim da budem majka, otkucava mi biološki sat HOĆU BEBU ŠTO PRE!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ ŽESTOKO REŠENA: Želim da budem majka, otkucava mi biološki sat HOĆU BEBU ŠTO PRE!

Podeli vest

Marija Šerifović kaže da, što je starija, sve više želi da poradi na potomstvu, kao i da je najsrećnija kada slobodno vreme provodi sa decom

Marija Šerifović kaže da joj otkucava biološki sat i zato se nada da će se u naredne dve godine ostvariti u ulozi majke. Tridesettrogodišnja pevačica objašnjava da obožava decu, kao i da ne može da dočeka dan kada će imati bebu.

Leči insomniju

- Nedavno sam sa prijateljima pričala da nemam još mnogo vremena da se ostvarim kao majka. Želela bih da to bude u naredne dve do tri godine. Kako sam starija, želja za potomstvom je sve veća- kaže Marija i dodaje da voli da provodi vreme sa mališanima:
- Decu obožavam i potpuno sam zaljubljena u sina jednog mog prijatelja. On me smiruje i s njim najviše volim da provodim vreme.

Informer

JEDVA ČEKA SVOJE Marija sa detetom svog prijatelja

Osim što jedva čeka da postane majka, Marija se nada da će uskoro rešiti i probleme sa nesanicom.
- Pokušavala sam sa raznim metodama da izlečim insomniju, ali ništa mi nije pošlo za rukom. Bioritam mi je zbog posla u totalnom rasulu i verujem da ću se naspavati tek u penziji, ako je doživim - priča popularna pevačica.
Šerifovićeva je već duže vreme na dijeti i kaže da joj nije nimalo lako:
- Trenutno sam na određenom režimu ishrane i teško mi je. Mrzim dijetu i svaki put psujem kada sam na njoj - iskrena je Marija, koja je odlučila da probuši kašiku kada je shvatila da se previše ugojila.
- Kad su prošle godine počela da me bole leđa i da osećam da sam preterala s hranom, odlučila sam da promenim navike. Iako izgled ne smatram presudnim ni za moj posao ni za moj život.

Informer

Karte već planule

Ona je nedavno zakazala koncert u beogradskoj Areni za 24. maj, a skoro sve karte su rasprodate. Iako je već jednom napunila ovaj prostor, Marija ne želi da pravi nastup na nekom većem prostoru, kao što je Ušće.
- Moja publika i muzika nisu za takav otvoren prostor. Pa zar nije lepše napraviti dva koncerta u Areni nego jedan na livadi? Može i stadion, volim stadione. Inače, srećna sam što prodaja karata ide bolje nego što sam očekivala - zaključuje Šerifovićeva.

Ne bih snimila spot sa golom devojkom
Informer

Šerifovićeva je nedavno objavila spot za pesmu "Nije ljubav", a izazvala je veliku pažnju jer se u ovom video-ostvarenju grli sa golim muškarcem.
- Narodu je dosadno i zbog toga se podigla tolika prašina oko mog spota. Umetnički izraz svakog od nas ne bi trebalo da bude nešto što je tema malograđanskih komentara. Ne bih snimila spot sa nagom ženskom osobom, zato što ne volim da radim stvari koje neko očekuje od mene - priča pobednica Evrovizije.

AMIDŽIĆ MI SE IZVINJAVAO ZATO ŠTO JE PRIČAO DA SAM KAO MUŠKO! Marija Šerifović progovorila o gafu voditelja, KOJI NIJE ZNAO DA SU KAMERE UKLJUČENE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 5 godina

Nije mi jasno da li Marija Serifovic hoce da rodi bebu ili da je napravi svojoj parterki.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija