• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

06.05.2018

20:08

LUKA ZABORAVIO ĆERKU! Nijednom nije tražio da vidi malu Katju!

Estrada

LUKA ZABORAVIO ĆERKU! Nijednom nije tražio da vidi malu Katju!

Podeli vest

Luka Lazukić, od kada je 13. aprila pretukao suprugu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, potpuno prestao da se interesuje za njihovu naslednicu Katju

Luka Lazukić pune tri nedelje nije ni pitao za dvomesečnu ćerku Katju, koju ima sa Natašom Bekvalac! Kako saznajemo, otkako je 13. aprila pretukao suprugu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, bivši sportista je skroz zaboravio na porodicu i ne interesuje ga šta mu se dešava sa detetom.

Momački život

Sud je Lazukiću zabranio da prilazi Nataši, ali mogao je da kontaktira s kim kod je hteo iz njene porodice, pa i sa dadiljom, i da se raspita za svoju naslednicu, ali on to do danas nije uradio.

Licemer
Priča da će Nataši uzeti dete na sudu, a nijednom nije pozvao ni da pita kako je Katja Izvor Informera

- Luka nijednom nije pitao za Katju otkada je prebio Natašu! A po novinama izjavljuje da će se boriti za starateljstvo nad detetom?! Pa, da mu je zaista stalo, valjda bi jednom pozvao nekoga od Bekvalčevih da pita kako mu je ćerka! Niko ne može da shvati toliku ne brigu prema rođenom detetu. Takođe, niko iz njegove porodice se ne interesuje za Katju, strašno... - priča nam dobro obavešteni izvor.

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA NASILNIKA! EVO ZAŠTO LAZUKIĆ NE SME U SAD: Suprug Nataše Bekvalac POD LAŽNIM IMENOM falsifikovao grčki pasoš u Americi!

Aleksandar Jovanović Cile

Nataša sa Katjom

On dodaje da to što je sud Lazukiću zabranio prilazak Nataši nema nikakve veze sa činjenicom da on može da vidi Kajtu bez ikakvih problema:
- Mogao je da zamoli svoje roditelje, prijatelje ili bilo koga da pozove Natašu ili njene sestre i informiše se o detetu. Očigledno je da ga ćerka ne zanima baš mnogo. Koliko čujemo, nastavio je opet sa starim, momačkim načinom života i putovanjima po belom svetu.

Koliko mu je stalo

Kako saznajemo, Bekvalčeva nijednog trenutka nije dovodila u pitanje mogućnost da Luka vidi ćerku. Ona je čak sa sestrama pričala da, ukoliko se on ili neko od njegovih javi, da mu izađu u susret.
- Ma koliko bila ljuta ili povređena, Nataša sigurno ne bi sprečavala Luku da vidi njihovu ćerku. Ali za to je potrebna njegova volja i želja, kojih očigledno nema. Sve ovo pokazuje koliko mu je zapravo stalo do deteta - zaključuje izvor.

Luka otišao u Grčku, Nataša u Novom Sadu

Informer


Posle skandala koji je izbio 13. aprila, kada je Luka pretukao Natašu, ovaj par se potpuno povukao iz javnosti. Bekvalčeva je prvih nekoliko dana bila u stanu na Dedinju, da bi potom otišla u Novi Sad kod roditelja. Nije se pojavila ni na proslavi prvog rođendana svog sestrića Noe.

Posle poslednjeg pojavljivanja u javnosti na saslušanju, Luka se povukao u ilegalu, a pre nekoliko dana je otputovao u Grčku na odmor.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Strašna imena

pre 5 godina

Ne znam šta treba reći o imenima, koja roditelji daju svojoj deci. Mislim na nepoznate, a naročito "poznate" roditelje. Katja, Noa, Tea, Rea, Miona, Una,... Što bi Zemunci rekli: "Znači Noa, Tea,../". Mozda misle da im predodrede paznju javnosti, pocevši od imena, a posle će sve ići lako. Majko Srbijo.

Stojan

pre 5 godina

Nije mu do cerke, trazi da nade drugu pevacicu da zaradjuje za hleb.

milan

pre 5 godina

Luka otisao u Grcku na odmor ? Od cega da se odmara kad on nista ne radi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija