• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

08.05.2018

19:18

JOKSIMOVIĆI SVE RASPRODAJU DA BI ISPLATILI MIŠKOVIĆE! Evo odakle voditeljki i pevaču pare  za kupovinu TAJKUNSKE VILE!

Estrada

JOKSIMOVIĆI SVE RASPRODAJU DA BI ISPLATILI MIŠKOVIĆE! Evo odakle voditeljki i pevaču pare za kupovinu TAJKUNSKE VILE!

Podeli vest

Željko i Jovana Joksimović prodaće dva stana i podići kredit kako bi ćerki i zetu gazde "Delte" Ivani Mišković i Goranu Kariću dali novac koji im duguju za vilu na Senjaku

Željko i Jovana Joksimović prodaće sve što imaju kako bi isplatili 2.500.000 evra Ivani Mišković i Goranu Kariću za vilu koju su od njih kupili na Senjaku. Pored toga, oni će morati da dignu i kredit jer nemaju dovoljno novca.

Joksimovići se trude da sakupe pare u što kraćem roku kako bi što pre isplatili dug.

Jure male kamate
Jovana i Željko su u pregovorima sa bankama jer se trude da pozajme novac po najnižoj kamatnoj stopi Izvor Informera

- Jovani i Željku se mnogo dopala Ivanina i Goranova kuća, pa su po svaku cenu želeli da žive u njoj. Oni su se dogovorili da prodaju sve nekretnine koje imaju, samo da vila bude u njihovom vlasništvu. Već su angažovali agente koji će kupcima pokazivati porodični stan u luksuznom kompleksu "Oaza" na Zvezdari, ali i Jovanin devojački stan. Za njega mogu da uzmu oko 100.000 evra, dok ovaj u kom trenutno žive neće prodavati ispod 400.000 evra. On se nalazi u takozvanoj pametnoj zgradi, tako da kvadrat košta i do 3.500 evra - priča izvor blizak paru.

(FOTO) JOKSIMOVIĆI KUPILI VILU OD 2.500.000 EVRA od Ivane Mišković i Gorana Karića!

Informer

OVDE ĆE ŽIVETI JOSIMOVIĆI Vila na Senjaku

Međutim, ni prodajom stanova pevač i voditeljka ne mogu da isplate vilu, pa su rešili da dignu kredit.
- Njih dvoje su trenutno u pregovorima sa bankama zbog dizanja kredita. Traže najbolje moguće uslove kamate, jer dižu poveću svotu novca, pa hoće da prođu što bolje. Oni imaju mnogo uticajnih i moćnih prijatelja, a među njima su i čelni ljudi brojnih banaka. Njihovim posredstvom žele da izdejstvuju malu kamatu, jer će ovaj kredit isplaćivati bar 20 godina. Krupna je to odluka i moraju da sagledaju detalje - kaže naš sagovornik.On objašnjava da su Joksimovići ćerki i zetu Miroslava Miškovića već dali pozamašnu kaparu:- Imali su oni nekoliko stotina hiljada evra u šteku. Te pare su im dali kao kaparu i garanciju da će sigurno kupiti vilu. Joksimovići su veliki prijatelji sa Ivanom i Goranom, tako da ih oni uopšte ne pritiskaju za ostatak novca, ali Željko i Jovana jedva čekaju da sve isplate.Jovana i Željko ni danas nisu želeli da govore o ovoj investiciji.

Jovana u "Jutarnjem programu" komentarisala Informerov tekst

printscreen

Zanimljivo je da je Jovana Joksimović u "Jutarnjem programu" prokomentarisala tekst "Joksimovići kupili vilu od 2.500.000 evra", koji je juče izašao na naslovnoj strani Informera. Tokom prelistavanja štampe, njen kolega i kum Srđan Predojević pročitao je naslovnu stranu naših novina i pitao je: "Kako ti ovo zvuči?" Voditeljka je digla obrvu, nasmejala se, pa odgovorila: "Pa ne zvuči loše uopšte."




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija