• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

13.05.2018

17:48

PEVAČICA RASTURILA BRAK BOSANSKOM FUDBALERU: Kaća se srela sa ženom svog dečka na aerodromu!

Estrada

PEVAČICA RASTURILA BRAK BOSANSKOM FUDBALERU: Kaća se srela sa ženom svog dečka na aerodromu!

Podeli vest

Katarinu Grujić i fudbaler Ognjen Vranješ švalerisali se u Atini dok je njegova žena Danijela bila u Bosni. Prevarena supruga odlučila da se razvede, Kaća se pravi luda

Pevačica Katarina Grujić srela se oči u oči sa Danijelom Vranješ, ženom svog oženjenog dečka, fudbalera Ognjena Vranješa!

Razvod
Žena Ognjena Vranješa odlučila da ga ostavi kada je videla da je okačio istu sliku na profil kao i pevačica

Do neprijatnog susreta došlo je na aerodromu u Atini, kada je folkerka krenula u posetu svom ljubavniku. Bivši igrač Crvene Zvezde još nije ni ispratio suprugu iz Grčke, a pozvao je švalerku da dođe kod njega.

- Od kada Ognjen igra u AEK-u njegova žena živi na relaciji Bosna-Grčka. Poslednji put je sa ćerkicom ostala u Atini 10 dana. Kada je sa detetom krenula za Banjaluku na aerodromu je videla Kaću. Ne bi ona ništa posumnjala da nije videla da pevačicu dočekuje Ognjenov najbolji prijatelj - otkriva naš izvor.

Informer

Šepurili se po Grčkoj
Ognjen se šepurio po Grčkoj sa Kaćom bez blama. Vodio ju je u najelitnije klubove, restorane...

On dodaje da je u tom momentu Vranješovoj ženi sve postalo jasno:

- Dugo je ona slušala razne priče o svom mužu. Stalno su do nje dolazile glasine da je vara sa raznim pevačicama i starletama. Kao i svaku ženu, i Danijelu su te priče umele da poremete. Često mu je pravila ljubomorne scene, ali nikada nije imala dokaz. Međutim, kada je na aerodromu videla Kaću sa Ognjenovim drugom, bila je sigurna da konačno ima dokaz prevare, međutim, nije želela odmah da pravi dramu - objašnjava naš sagovornik.

Ilustracija

Kaća: Neću ništa da demantujem

Katarina Grujić ni u jednom momentu nije želela da demantuje avanturu sa oženjenim fudbalerom:
- Niti sam išta demantovala, niti sam išta potvrdila, jer mislim da se moj privatni život ne tiče ljudi koji slušaju moju muziku - poručila je pevačica.

Ona se sa detetom vratila u Bosnu i Hercegovinu, ni sama ne znajući šta da radi:

25 godina ima Katarina Grujić

- Htela je da razgovara sa mužem i da od njega traži objašnjenje, međutim, potpuno je slomilo kada su mediji počeli da objavljuju kako su njen muž i Kaća u vezi. Još više je povredilo što niko nije pominjao da je on oženjen i da ima dete. Potpuno je poludela! Zvala ga je i svašta mu je rekla. U međuvremenu je saznala da se Ognjen šepurio po Grčkoj sa Kaćom bez blama. Vodio ju je u najelitnije klubove, restorane.

Informer

Izazvao haos tetovažom Republike Srpske

Ognjen Vranješ izazvao je pravi zemljotres u reprezentaciji Bosne i Hercegovine u leto 2015. godine kad se na okupljanje pojavio sa tetovažom teritorije Republike Srpske. Odmah su se usijale društvene mreže, a navijači bosanske reprezentacije tražili da su da bude izbačen i pretili mu da se neće dobro provesti. Vranješ je potom precrtao tetovažu, tačnije preko nje je tetovirao sat, ali su mu navijači na to odgovorili transparentom da je njegovo vreme isteklo. Uz napore saigrača, selektora i fudbalskog saveza situacija se smirila, pa je Ognjen do danas zabeležio 33 nastupa za državni tim BiH.

Vranješovu ženu je ipak najviše pogodilo kada je njen muž indirektno priznao svoju preljubu:

- U jednom momentu su Ognjen i Kaća stavili istu fotografiju kao profilnu na Instagramu. Njegovu ženu je to dotuklo. Odlučila je da mu nikada ne oprosti ovu izdaju. Tražiće razvod braka zbog svega što joj je uradio. Besna je, tužna i neutešna, dok se Kaća pravi da ništa nije imala sa njenim mužem. Otišla je u Crnu Goru i čeka da se prašina slegne.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SARA

pre 5 godina

PA TO JE ISTINA I LEPO SA NJEGOVE STRANE DA CENI I VOLI NJEGOVU REPUBLIKU SRPSKU. ZA TO SU MNOGE ZRTVE OSTAVILE SVOJE ZUVOTE. A ZA VRANJESA BRAVO.

zlata

pre 5 godina

Svi su oni muskarci koji imaju pare--isti ..pevacice,manekenke,starlete...klinke... tj.kanalizacija !!!

Moruna

pre 5 godina

Da ovi glupi fudbaleri nemaju para, ove silikonuse ih nebi ni pogledale!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija