• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

14.05.2018

18:37

SKANDAL! NATAŠA BEKVALAC U SVE VEĆEM PROBLEMU: Luka lazukić nudi pare da Nati OTME BEBU!

Estrada

SKANDAL! NATAŠA BEKVALAC U SVE VEĆEM PROBLEMU: Luka lazukić nudi pare da Nati OTME BEBU!

Podeli vest

Objavljujemo prepisku iz koje se vidi kako se Luka Lazukić sa jednim moćnikom dogovara da namesti suđenje i Nataši Bekvalac oduzme starateljstvo nad ćerkom Katjom

Luka Lazukić nudi milionski mito kako bi na sudu svojoj još zakonitoj ženi Nataši Bekvalac oteo starateljstvo nad novorođenom ćerkom Katjom, otkriva Informer.

Lazukić, kako saznajemo, već nedeljama na sve načine pokušava da dođe do moćnih ljudi koji bi mu pomogli da Natašu proglase nepodobnom majkom i da dete pripadne njemu. Informer je došao do prepiske Natašinog muža sa jednim poznatim sportskim funkcionerom (ime i svi podaci poznati redakciji). U njoj se njih dvojica otvoreno dogovaraju o podmićivanju i nameštanju veštačenja tokom predstojećeg suđenja.

DAČA IKODINOVIĆ BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC ZABRINUT ZA ĆERKU: Polomiću Luku Lazukića ako mojoj Hani zafali dlaka sa glave!

'Donacija za klub'

Iz prepiske je očigledno da Luka Lazukić nešto veliko muva sa moćnikom.
"Izgurali smo da se ide na ono... Jel možeš da se vidimo popodne na par minuta? Hvala puno", napisao je Lazukić, na šta mu je sagovornik odgovorio da nema vremena za viđanje već da napiše šta mu treba.

Luka: Uzeću joj dete!

I sam Lazukić je u intervjuu za Informer potvrdio da će se po svaku cenu boriti za dvoipomesečnu ćerku.
- Tražiću puno starateljstvo nad našom ćerkom Katjom, jer smatram da dete ne sme da odrasta u takvom okruženju i da mora da bude na sigurnom - rekao je Luka i dodao:
- Uložio sam velike pare u renoviranje salaša u Čeneju i njenog stana na Dedinju, koji smo planirali da izdajemo. To mogu da dokažem jer su svi računi plaćani preko moje firme. Zato nemam nameru da dozvolim da njoj posle razvoda pripadne bilo šta od toga.

"Imam tamo načelnika, ali bi bilo dobro kad se potvrdi, da drug okrene isto... Svakako postajem počasni predsednik kluba i najveći donator", obećao je potom Luka svom pomagaču i dodao da će platiti koliko god treba samo da ostvari svoj cilj:"Sve što treba i ko god treba da se ispoštuje, samo reci i koliko! Hvala ti do neba!"

Na to mu je funkcioner otvoreno napisao da mora da iskešira novac."Brate... Znaš preko koga sve ovo ide... Tako da je to u redu... Ali donacija ka KK Mladost Zemun bi ti dosta donela... Ako me razumeš... To nije moja ideja već... Jasno ti je sve", stoji u poruci koju je prošle nedelje primio Natašin muž.

Iz dalje prepiske se jasno vidi kako moćnik pomno prati kako napreduje Lazukićev slučaj i da će Luka pokušati da se domogne starateljstva tako što će dokazivati da je Bekvalčeva psihički nestabilna. U ovoj prepisci on je tražio i dokaze za to:
"Samo mi reci, jel' imaš info ili ima i na papiru? Ja imam info, ali ne znam da li ima na papiru", pitao je Lazukić moćnika, a ovaj mu je potvrdio da nema mesta za brigu:
"Nemam na papiru... ali proverena je info... Barem mi tako tvrde pouzdani izvori."

Informer

Hoće da je uništi

Naši izvori bliski Lazukiću potvrđuju da je on na sve spreman samo da bi uništio pevačicu, sa kojom je do pre samo mesec dana bio u velikoj ljubavi.

Samo reci koliko...
"Sve što treba i ko god treba da se ispoštuje, samo reci i koliko! Hvala ti do neba!"
Poruka Luke Lazukića

- Luka žarko želi da uništi Natašu, pa je smislio da je proglasi ludom kako bi oprao sebe i uzeo joj starateljstvo nad Katjom. On zna da bi pevačicu to najviše zabolelo, pa udara nisko. Hoće da pokaže da ona nije sposobna da se brine ni o sebi, a kamoli o bebi, da je sklona samopovređivanju i histeričnim napadima, koja mogu detetu da ostavi ozbiljne posledice i traume - otkriva naš sagovornik.
Kako saznajemo, Luka Lazukić je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu već podneo tužbu kojom traži puno starateljstvo nad ćerkom i opisuje Natašu Bekvalac kao "nestabilnu i nasilnu".
Nataša i Luka juče nisu odgovarali na pozive Informera.

LUKA ZABORAVIO ĆERKU! Nijednom nije tražio da vidi malu Katju!

Batine zbog poruka i mame
Luka Lazukić je u noći između 13. i 14. aprila prebio Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju. Oni su se žestoko posvađali zbog ljubavnih poruka koje je pevačica našla u telefonu svog muža. Kada ga je optužila za neverstvo, Lazukić je suprugu nazvao "kurvetinom", na šta mu je ona odgovorila: "Mama ti je kurva!" Lazukić ju je iste sekunde udario pesnicom u glavu, oborio na pod i počeo da je šutira u predelu stomaka. 





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nataša

pre 5 godina

Hoće li on i da doji bebu? Do 7. g. dete ide majci, a pogotovo žensko dete. Posle 7- me g. izuzetno može dete da pripadne ocu, ako je majka nesposobna, a nema porodičnu podršku za brigu o detetu, što kod Nataše nije slučaj, jer je žena sposobna , a ima i majku i 2 sestre kao podršku. Budalp, čuvaj te bele pare za crne dane, jer si se toliko kompromitovao, da će teško ko saradjivati sa tobom.

Mikica

pre 5 godina

I sto je najgore, uspece u svojoj morbidnoj nameri. U ovoj zemlji su se takve stvari vec dogadjale! Nasilnici plate, dobiju decu pa ih cuvaju babe ili guvernante! Ali ovaj Lazukic je prica za sebe. Trazi pare za porodjaj vlastitog deteta! Pa ovaj je na sve spreman! Natasa, nece ti biti lako, ali imas podrsku svih majki!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija