• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

16.05.2018

18:04

BRENA ZBOG PORODIČNOG VESELJA NA IVICI SUZA: Isplakaću se pre Filipove svadbe, da ne bih cmizdrila pred gostima

Estrada

BRENA ZBOG PORODIČNOG VESELJA NA IVICI SUZA: Isplakaću se pre Filipove svadbe, da ne bih cmizdrila pred gostima

Podeli vest

Lepa Brena jedva čeka dan kada će se venčati njen pastorak Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Lepa Brena kaže da će se isplakati pre svadbe njenog pastorka Filipa Živojinovića i snajke Aleksandre Prijović, kako ne bi plakala pred gostima. Zvezda bivše Jugoslavije je bila srećna kada je sin njenog muža Bobe verio pevačicu i sada jedva čekaju veselje koje je zakazano za 21. jun u beogradskom "Belekspo centru".

Gazdarica "Grand" produkcije objašnjava da lako zaplače od sreće kada su porodična slavlja u pitanju.

Imam kompleks jer sam loša kuvarica

Lepa Brena kaže da ne ume da kuva, ali da radi sve ostale kućne poslove:
- Loša sam kuvarica, odavno sam dobila komplekse zbog toga. Ima toliko dobrih kuvarica i ne želim da im oduzimam titulu. O svemu vodim računa u našoj kući, samo ne kuvam. Ja sam neko ko se brine da sve bude na svom mestu. Odlučujem o enterijeru, opremanju našeg domaćinstva i zaradim da sve to i platim.

- Ne postoji trema zbog Filipove i Aleksandrine svadbe, već samo uzbuđenje. On je Bobin sin prvenac i baš smo bili emotivni kada nam je saopštio da se verio. Isplakaću se pre svadbe, da ne bih plakala pred gostima. Nadam se da me neće obuzeti emocije. To je momenat kada shvatite da su deca odrasla i da je sada vreme da imaju svoje porodice i veliku odgovornost - kaže Brena.

Za organizaciju glamurozne svadbe, na kojoj će biti oko 500 zvanica, zaduženi su budući mladoženja i njegov tata:
- Što se venčanja tiče, ja ne pripremam ništa. Boba i Filip organizuju sve, kako bi to bilo glamurozno, nesvakidašnje i svadba koja će se pamtiti za sva vremena. To je jedan ozbiljan posao, jer sada nije kao ranije, kada sam se ja udavala. Tada je bilo dovoljno da se spremi hrana, piće i haljina. A danas je to kao da pripremate jedan ozbiljan igrani film. Uglavnom, njihova svadba će biti jedan spektakl i po enterijeru koji spremaju specijalno za njih.

NIJE ZA GADLJIVE! Lepa Brena se podvrgla neobičnom tretmanu lepote!

Lepa Brena još nije videla kako će izgledati venčanica njene buduće snajke i kaže da joj se ne meša u odabir.
- Ne znam kako izgleda Aleksandrina venčanica, ona je sama bira i to je jedini deo organizacije za koji je ona zadužena. Znam samo da će biti prelepa - priča pevačica.

PRIJA POTPISUJE PREDBRAČNI UGOVOR? Pevačica otkrila detalje venčanja!

Napravila sam karijeru, zato sam drugima uzor

Informer

Gazdarica "Granda" će 24. maja biti specijalni gost na koncertu Marije Šerifović u beogradskoj Areni. Brena kaže da joj je drago što je ona Šerifovićki jedna od osoba čiju karijeru poštuje:
- Velika mi je čast sto ću joj biti gost. Imam dovoljno godina i karijere da mogu da budem nečiji uzor. To su godine kada postajete uzor, ali samo ukoliko ste napravili nešto veliko u životu. Marija je jedna od retkih na estradi koja je svoja i pevanje je razvila do savršenstva - priča Brena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

И мени тако крену сузе, спонтано, чим видим... - РАЧУН ЗА СТРУЈУ...!?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Сузе саме крену - кад видим неплаћене рачуне за струју...!?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Важно је да смо платили - рачун за струју...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija