• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

18.05.2018

22:49

JK I TOŠIĆ KUPUJU VILU OD MILION EVRA:  Pevačica i fudbaler se krajem leta SELE IZ SRBIJE!

Estrada

JK I TOŠIĆ KUPUJU VILU OD MILION EVRA: Pevačica i fudbaler se krajem leta SELE IZ SRBIJE!

Podeli vest

Duško Tošić potpisao je ugovor sa FK Guangdžou Evergrandeom, po kom će za tri godine inkasirati čak 17,5 miliona evra. Jelena Karleuša i njen suprug odlučili da deo novca ulože u nekretninu koja će im biti porodični dom

Jelena je u nekoliko navrata rekla da je Tošić dovoljno bogat da ona do kraja života ne mora ništa da radi, ali ona to želi

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić kupuju luksuznu vilu od milion evra u Kini!

Srpski reprezentativac potpisao je novi ugovor sa tamošnjim

Luksuzno

Reč je o kući koja ima tri sprata, bazen, dve garaže, kao i veliku baštu, okruženu zidinama

klubom Guangdžou Evergrandeom, po kom će zarađivati neverovatnih 5,8 miliona evra godišnje!

Muzička zvezda i poznati sportista već uveliko merkaju skupocene nekretnine na jugu Kine, a odlučili su se za vilu koja se prodaje za milion evra.

- Duško je potpisao ugovor na tri godine, što znači da će u tom periodu inkasirati 17, 5 miliona evra. Jelena i on su se dogovorili da pazare vilu, koja će biti njihov porodični dom kad su tamo. Reč je o kući koja ima tri sprata, bazen, dve garaže, kao i veliku baštu, okruženu zidinama. Imaće na raspolaganju čak pet spavaćih soba, kao i mini-spa - tvrdi dobro obavešten izvor Informera.

On dodaje da je pevačica podržala supruga u nameri da napusti turski Bešiktaš i preseli se u Kinu.

- Ovo je bila ponuda koja se ne odbija, pa niko ovakvoj cifri ne bi odoleo. Duško je postao drugi najplaćeniji srpski fudbaler, iza Nemanje Matića iz Mančester junajteda. Zbog svega toga Jelena je odmah bila za to da prihvati ovu primamljivu ponudu, iako je mnogo zavolela Istanbul. Ona voli izazove i promene, a naravno da su i pare bitan faktor u svemu ovome - kaže naš sagovornik.

JK: Zbogom, Istanbule, volim te

Karleuša je u prethodne tri godine, koliko je Tošić igrao u Bešiktašu, postala popularna u Turskoj. Nju su zavoleli i fanovi ovog kluba, pa se oprostila od njih na društvenim mrežama.

- Volim te, Istanbule. Volim te, Bešikataše. Zauvek ćete biti u mom srcu. Zbogom - poručila je pevačica.

Prema njegovim rečima, Karleuša će sa ćerkama Atinom i Nikom živeti na relaciji Beograd - Guangdžou.

- Jelena je u nekoliko navrata rekla da je Tošić dovoljno bogat da ona do kraja života ne mora ništa da radi. Ipak, voli svoj posao i nastaviće njime da se bavi. Biće joj teže jer će razdaljina između njih sada biti još veća, ali spremna je na tu žrtvu. Kao žena sportiste, koja gaji decu u Srbiji, znala je šta je očekuje i ne žali se. Trudiće se da što češće ide kod njega, pa zato želi da tamo ima divan dom za porodicu - ističe naš izvor.

Zanimljivo je da se Duško priključuje timu koji sa klupe vodi legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi. On i njegova supruga Snežana ponudili su Karleuši i Tošiću da im pomognu da se smeste.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Teodora

pre 5 godina

"Uvek ćete, dok imate pare, biti u mom srcu. Zbogom."

Bem ti život

pre 5 godina

Zasto su me roditelji usmeravali da zavrsim fakultet i to kvalitetan, za koji sam imao simpatije, da naucim dva svetska jezika, a da ne mogu da zaradim koliko ovi polupismeni? Ajko", Srbijo i ostali Svete, dokle ćeš da neguješ ove sponzore poštenog Sveta? Dokle ces o njima da pises hvalospeve i da pravis zvezde granda , ... da pravis ljude koji ce na lak nacin uz pomoc medija da zaradjuju milione, a siromasni narod, zelhan lake zabave da im puni dzepove. Dzepove ljudi, koji ne znaju gde ide zarez, a gde tacka, gde ide malo slovo, a hde veliko, gde se "ne" pise odvojeno, a gde zajedno? (Opprostie na "svesnim" geska u kucanju.

Seka

pre 5 godina

Bem ti zivot....i ja se htela udati za fudbalera koji ima mnoooogo para,zavrsila i fax aritekturu,kazu da sam prelepa i niko da me zaprosi, radim posao u struci, svi bi da me kresnu,al da ozene jok,kazu previse sam pametna i abiciozna,skontala sam jedna jeJelena Karleusa, moze joj se :) Nedavno sam upoznala sefa Vodovoda i kanalizacije, planula je ljubav ako me zaprosi pristat cu odmah,nemam ja kada cekati Tosice, Stojkovice, Ljajice....

Deda Radoje

pre 5 godina

To Jeco, sila si, i retka zena koja kaze da voli izazove i promene. Sv vole to isto, nego!!!

Milan

pre 5 godina

Karleusa carica. Zena nema dlake na jeziku i po svaku ccenu iskrena do kraja. To je za postovanje a vile,novac to joj odavno nije briga. Nisam neki fan njene muzike ali je volim kao osobu. Zelim svu srecu njoj i Dusku.

Zeljko

pre 5 godina

Samo naprijed i pogledajte na one koji nenaju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17