• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

23.05.2018

20:08

(FOTO) ​KAĆA PONIZILA PRIJU: Slavljenica se surovo osvetila koleginici, BRENINU SNAJKU SMESTILA PORED IZLAZA!

Estrada

(FOTO) ​KAĆA PONIZILA PRIJU: Slavljenica se surovo osvetila koleginici, BRENINU SNAJKU SMESTILA PORED IZLAZA!

Podeli vest

Grujićka pobesnela što je Aleksandra, u stilu velike zvezde, kasnila na njenu žurku. Smatrala je da te noći samo ona treba da bude u centru pažnje, pa je Breninu snajku smestila pored izlaza, daleko od ostalih VIP zvanica

Pevačica Katarina Grujić javno je ponizila koleginicu Aleksandru Prijović! Folkerka je pozvala drugaricu, s kojom se takmičila u "Zvezdama Granda", na promociju debi albuma i proslavu 26. rođendana i smestila je za sto u ćošku lokala, daleko od ostalih VIP zvanica.

Buduća snajka Lepe Brene je, u stilu prave zvezde, kasnila na žurku sat vremena. Kaća je zbog toga pobesnela jer je smatrala da te noći samo ona treba da bude u centru pažnje, pa se Priji osvetila. I to kako!
- Aleksandra i njen verenik Filip Živojinović došli su baš kada je Katarina bila na bini i predstavljala gostima nove pesme. Njih dvoje su desetak minuta stajali pogubljeno i očekivali da će im neko prići, a kada su shvatili da ih niko ne ferma, smestili su se tik pored izlaza - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.
Prija nije mogla da sakrije razočaranje.

Prija pobesnela
Kada je Katarina predstavila album, gosti su domaćicu pozdravili aplauzom, ali ne i Prijovićka

- Ona se kiselo smeškala sve vreme i čekala da se oslobodi mesto bliže bini. Na kraju je prišao konobar i raščistio sto u samom ćošku restorana, gde su seli sa Žikom Jakšićem. Prija je i dalje bila neraspoložena, nije progovorila ni reč - dodaje naš izvor.

(FOTO) KAĆA I OGNJEN VIŠE NE KRIJU DA SU U VEZI! Procurio snimak na kom se pevačica i fudbaler ljube

Kada je Katarina predstavila album, gosti su domaćicu pozdravili aplauzom, ali ne i koleginica koja je izvisila za mesto. U tom trenutku Grujićka je shvatila da je možda preterala, pa je prišla budućim mladencima.
- Kaća se zahvalila Priji i Filipu što su došli. To je verovatno uradila više zbog medija, da bi zajedno pozirali foto-reporterima. Posle izveštačenog osmeha, Kaća je otišla u svoj separe, a verenici su ostali da sede u ćošku, izopšteni od svih kolega. Tek na kraju večeri Prija je odlučila da zapeva kako ne bi svi primetili koliko se iznervirala - zaključuje izvor.

Aleksandar Jovanović

Svi osim Aleksandre bili su odlično raspoloženi, pa su se mikrofona latili i Radiša Trajković Đani, Andreana Čekić, Boban Rajović, Aleksandra Mladenović, Ljuba Perućica, Goga Sekulić... Do zore su se veselili i Ana Sević, Edita Aradinović, Filip Mitrović i mnogi drugi.

Slavljenica dobila lutku sa svojim likom

Aleksandar Jovanović


Katarina Grujić smatra da je sazrela i da više neće praviti nikakve greške - ni u poslu, ni sa momcima.

- Napunila sam 26 godina. Smatram da u ovim godinama sebi više ne smemo da dopustimo nikakve kikseve. Grešila sam ponešto u poslu, ali i u ljubavi. To mi se više neće događati - kazala je slavljenica, koja je dobila pregršt poklona, a najzanimljivija je bila lutka s njenim likom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 5 godina

Ko bi znao za ove dve.Katarinu cu prepoznavati jer je puna silikona i lici na Soraju.A Prijovicku jer se udaje za Filipa Zivojinovica.U kojoj klasi su ove dve pevacice.

STEPA

pre 5 godina

one su tamo neprimećene tolko mlađih prirodno punih kakve polovnjače NEPRIMETNE pišite o lepim ženicama.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija