• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.Gajić

29.05.2018

21:07

JALA I BUBA: NIJEDNA NAM NIJE REKLA NE! Hip-hoperi o velikom uspehu i saradnji s muzičkim zvezdama!!

Estrada

JALA I BUBA: NIJEDNA NAM NIJE REKLA NE! Hip-hoperi o velikom uspehu i saradnji s muzičkim zvezdama!!

Podeli vest

Jala Brat i Buba Koreli uspeli su da za kratko vreme postanu najtraženiji muzičari u eks-Ju: imaju milionske preglede na Jutjubu, a za nastupe dobijaju pozamašne honorare. Postali su svojevrsna garancija za uspeh, pa su duete s njima snimili mnogi pevači - Severina Kojić, Milan Stanković, Maja Berović...

Na naše pitanje da li je neka zvezda odbila saradnju s njima, ovaj dvojac, koji uveliko priprema prvi veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu, uglas odgovara:

- Nijedna nam nije rekla "ne"! Prisutni smo dugi niz godina na muzičkoj sceni, pogotovo u hip-hopu, kojim se bavimo 10 godina. Široj javnosti smo poznati otkad smo počeli da radimo komercijalnije pesme, publika je prepoznala kvalitet, trud i rad i sada smo tu gde jesmo. Sve vreme smo u muzici.

Njih dvojica su za fanove enigma jer izbegavaju kontakte s medijima.

- Nikad se ne pojavljujemo u medijima bez razloga. Naša muzika govori za nas, tako će i ostati - kaže Jala, a Buba dodaje:

Najveći san koncert u Beogradu
Beogradski koncert je naš san, a mi želimo da ga živimo. Zato ćemo nastupiti na Tašu
Jala i Buba

- Naša privatna stvar je gde letujemo i šta jedemo. Tu smo zbog muzike i nikako drugačije. Mi smo muzičari, a ovo je vreme interneta, tako da sve što našu publiku zanima može da vidi preko društvenih mreža. Tako su svi zadovoljni.

S obzirom na to da se i mnogo stariji izvođači od njih ne usuđuju da zakažu veliki beogradski koncert, mnoge su iznenadili kad su rešili da 23. juna nastupe na Tašmajdanu.

- Razgovarali smo s našim timom ljudi i odlučili se na taj korak. To je naš san, a mi želimo da ga živimo. Publika može da očekuje najbolji scenski nastup, vrhunsko ozvučenje, odlične goste i nezaboravnu noć. Taj 23. jun će biti pun emocija i dobre zabave s našim prijateljima i gostima, koji će upotpuniti tu magičnu noć. Daćemo sve od sebe da tako bude - kažu Jala i Buba.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija