• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

30.05.2018

08:55

ČOVEK SA PLANOM! Luka prvo tukao Natašu, a sad joj ispostavlja račune - za kafu, putarinu, pitu, a HOĆE I STAN!

Estrada

ČOVEK SA PLANOM! Luka prvo tukao Natašu, a sad joj ispostavlja račune - za kafu, putarinu, pitu, a HOĆE I STAN!

Podeli vest

 Nataši Bekvalac je u ponedeljak stigla tužba u kojoj Luka Lazukić traži da pevačica svu svoju imovinu podeli s njim. Ukoliko to ne uradi, Luka traži da mu isplati novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu

O svakom najprljavijem detalju veze i braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića upoznata je cela Srbija. Iako smo mislili da je sa početkom suđenja sve stalo, Lazukić je ponovo šokirao javnost, i to na najbizarniji način.

Izgleda da ga nije sramota da, i pored toga što je protiv njega podignuta optužnica za prebijanje supruge, od nje traži i sve što ima, a stekla je mnogo pre braka.

Naime, kako u tužbi koju su dobili Natašini advokati piše, a koju je pevačica i sama videla u ponedeljak, Luka želi da postane suvlasnik svih Natašinih nekretnina, što podrazumeva da želi da Bekvalčeva s njim ravnopravno deli stan na Dedinju, salaš u Čeneju i sve ostalo što poseduje i što je tokom života stekla.

NATAŠA BEKVALAC U OČAJU: Luka Lazukić zaboravio da ima dete, ćerku nije VIDEO DVA MESECA!

Ukoliko ona ne pristane na to, Luka traži da mu pevačica isplati 160.000 evra, tačnije, novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu.

Kao razlog za ovako šokantan potez naveo je ulaganja tokom bračne zajednice.

Ono što je još bizarnije jeste da je Luka priložio apsolutno sve račune koje je čuvao otkako je stupio u brak sa Natašom. Pevačicin muž je uz tužbu za razvod priložio račune kao dokaz da je plaćao hranu i piće u restoranima, da je kupio uređaj za elektronsku naplatu putarine i avio-karte do Atine, a tvrdi da je uložio u njen stan i salaš.

Informer

 To dalje implicira da je Lazukić sačuvao svaki fiskalni račun što mu je poslužilo da ucenjuje Natašu. Ovome u prilog idu i nedavne tvrdnje Natašinog oca Dragoljuba da je Luka želeo da iskoristi pevačicu.

Luka Lazukić traži da mu Nataša vrati svaki dinar koji je potrošio dok su bili zajedno.

Pored toga što insistira da mu isplati celokupnu sumu za koju tvrdi da je uložio u njen salaš u Čeneju, renoviranje stana u Beogradu i svadbu na Ibici, Luka zahteva i povraćaj novca koji je potrošio na njihove ručkove i piće po restoranima, kao i za putarinu od Beograda do Novog Sada.

NATO, VRATI PARE KOJE SAM TI DAO ZA POROĐAJ! Luka Lazukić želi da od pevačice izvuče svaku paru koju je NA NJU POTROŠIO!

Nataša se na sve načine, nakon noći u kojoj ju je Luka brutalno pretukao, trudila da brak što pre okonča, ali i da pravdu do kraja istera na sudu.

- Kada je podignuta optužnica protiv Luke, ali i kada mu je produžena zabrana prilaska Nataši, njoj je laknulo što nasilnik više neće moći da joj naudi. Nije joj ni na kraj pameti bilo da on za to vreme sprema tužbu u kojoj će od nje tražiti nekretnine, ili novac - završava izvor.

Luka Lazukić od suda traži i puno starateljstvo nad ćerkicom Katjom, koju je Bekvalčeva rodila 28. februara ove godine. Nasilnik je čak i na ovaj način želeo da od Nataše izmami pare. Naime, kako je naveo u tužbi, pevačica će dete moći da viđa jednom nedeljno, i na sve to, Luka želi da mu nekadašnja supruga plaća alimentaciju za Katju. Budući da Nataši ne pada na pamet da starateljstvo prepusti nasilniku i smatrajući da je detetu apsolutno mesto uz majku, oštro će se protiviti ovoj tužbi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zlata

pre 5 godina

Koji smrad je taj Lazukic!!! Natasa bi trebalo malo da se prizemni i da shvati da vise nije u cvetu mladosti i da nadje ozbiljnog coveka za brak.Kako to da nijedan partner ,a bilo ih je mnogo,nisu dovoljno dobri za nju ili definitivno ona ne valja !

Čak Noris

pre 5 godina

Dajte tog bimboja da ga ja naučim kako se posati prema lepsem i neznijem polu, a mogla bi i ona da dodje na konsultacije.

sladjan

pre 5 godina

a sta ako nije tukao i ako je dobar covek?natasa je poznata kao postena i dobra majka pitajte bivse muzeve!koliko ih je 4 5 6 neznam tacno!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija