• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2018

15:44

ROĐENA SESTRA LUKE LAZUKIĆA ZGROŽENA: Oglasila se brutalnom porukom nakon što je njen brat tužio Natašu za iznos od 160.000 evra!

Estrada

ROĐENA SESTRA LUKE LAZUKIĆA ZGROŽENA: Oglasila se brutalnom porukom nakon što je njen brat tužio Natašu za iznos od 160.000 evra!

Podeli vest

Nakon što je Luka Lazukić, još uvek zakoniti suprug pevačice Nataše Bekvalac tužio svoju ženu od koje potražuje 160.000 evra i to za svakodnevne troškove kao što su pomorandže, sijalice, orasi..., za šta je priložio i fiskalne račune na društvenim mrežama oglasila se Lukina rođena sestra Ana Kalinić koja je zgrožena bratovljevim postupkom.

Anin status prenosimo u celosti:

- Seljačine koje u Srbiji procenjuju kredibilitet žene na osnovu toga koliko brakova ima iza sebe su iste one koje se klanjaju liku i delu Elizabet Tejlor, koja se 8 puta udala, a ispred imena nosila titulu dame, koju joj je dodelila britanska kraljica! Dvostruki standardi, ili ljubomora na nekoga ko je geografski bliži, mlad, lep, uspešan i živ? Zar nije dovoljno monstruozno ispostavljati račune ženi kojoj si se kleo u ljubav, a koja ti je rodila dete? Još je monstruoznije sa strane napadati takvu ženu, a braniti ludaka, što čitam danas da neki rade!!! Kad bi meni muž ispostavio sve račune za ovih 9 godina braka, morala bih još 9 života da živim i radim 24/7, da ga isplatim! Ali, gospodin to ne radi. Ološ da. Gospodin ne.
Ej, skupljao i čuvao račune, dok je živeo u stanu svoje supruge??? Sramota! Zovu me ljudi da mi kažu da ih je sramota što su ga upoznali. Nisu ga ni upoznali. Kroz ovakve i slične postupke se taj upoznaje!
- napisala je Lukina sestra na Fejsbuku.

ČOVEK SA PLANOM! Luka prvo tukao Natašu, a sad joj ispostavlja račune - za kafu, putarinu, pitu, a HOĆE I STAN!

Podsećamo. Lazukić je kako tvrdi Nataša u noći između 13. i 14. aprila pretukao u stanu na Dedeinju, nakon čega je dobio zabranu prilaska pevačici i protiv koga je podignuta optužnica za nasilje u porodici. Juče je u medijima osvanula Lukina tužba koju je Luka dostavio Natašinim advokatima i od koje potražuje 160.000 evra za potrebština koje je kupovao supruzi tokom braka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

Kakva niskost. Vec kad nije imao novca sto nije postovao zenu koja ga je izdrzavala a ne na ovakav nacin pokusava da izvuce.

Nemanja

pre 5 godina

Polako sestro....kad taj tvoj resi da se s tobom raskanta, videces kad ti ispostavi racun. Samo se ti hrani bratovom nesrecom....

Rade

pre 5 godina

Pogledajte samo taj pogled i bice vam jasno o kakvoj je licnosti rec. Uz to dodajte bisere od odevnih predmeta i kraj.

bubasvaba

pre 5 godina

Nerazumem da je jedna osoba pojela vise od druge jer prva osoba ima sezdesetak kila a druga oko sto deset,dvadeset i sad ko kome duguje ????? A gde si olosu spavao to vreme za koje tuzis zenu i u cijem krevetu ???.

NN Lice

pre 5 godina

Kredibilitet dotične sestre ja postavljam sad u pitanje!!! Uporedjivati holivudsku poznatu glumicu sa Bekvalac...neverovatno!!! Hollywood i Bollywood dva razlicite planete!!!! Moj komentar za dotičnu sestru i Bekvalac( videla zaba da se konji potkivaju pa digla i ona nogu) Kao prvo svaki čovek koj vise brakova ima iza sebe treba realno da sebi postavi pitanje gde je grešio, a ne da trazi grešku kod drugih!!! A sto se tiče ove cele hajke na čoveka zbog Bekvalac... jako preterano i smešno...ali to je Srbija.. zemlja farmi,zadruga,belih kuća itd. Gde je prostakluk hit... svi posteni ali polne bolesti se utrostrucile... licimerje nevidjeno ali zapad je bolestan... jednom rečju Bollywood vol 2.0... Eh Srbijo Bekvalaceva vam je kao Nikotin..smešno...

Desanka

pre 5 godina

Cesto citam da lose ljude nazivaju "seljacina"? U nasem jeziku SELJAK je simbol vrednoce, postenja i mogu slobodno reci , PAMETI! Ima dosta drugih izraza za lose ljude i upotrbite ih za ovog "gospodina" o kome je rec. Hvala

Lala iz Banata

pre 5 godina

... Срамота је такоме "Јунаку"...Купит харач - не скупит... - "Харача"....!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija