• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

05.06.2018

14:50

HITNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE ACE PEJOVIĆA! Zbog drame kroz koju prolazi, a u koju je umešana i policija OGLASIO SE POZNATI PEVAČ!

Estrada

HITNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE ACE PEJOVIĆA! Zbog drame kroz koju prolazi, a u koju je umešana i policija OGLASIO SE POZNATI PEVAČ!

Podeli vest

Pevač Aco Pejović poslednji dve godine našao se na meti, kako sam kaže, pojedinca ili kriminalne grupe koja se pod njegovim imenom predstavljala na društvenoj mreži Fejsbuk, a koja se dopisivala sa osobama ženskog pola i od njih potraživala novac koji je navodno dobijao pevač

Aco je danas sa svojim menadžerom Borom Lalovićem i potparolom Vesnom Milanović odžao konferenciju za štampu na kojoj je objasio da nakon saznanja za ovu prevaru koja se pod njegovim imenom vodi na društvenoj mreži Fejsbuk obavestio državne organe koji već uveliko rade na ovom slučaju kako bib se otkrio potencijalni krivac.

- Nekoliko ženskih osoba, koje su me "upoznale putem društvenih mreža" uplatile su mi novac, jer sam ja navodno "u dugovima kod zelenaša, zato što mi je supruga blokirala sve kartice", jer ja "imam humanitarni fond, pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi", jer im "obećavam da ću ih zaposliti ali mi treba finansijska pomoć da bih mogao to realizovati" - počeo je Aco.

- Ne koristim društvene mreže osim Instagrama i niko, ali baš niko ne može komunicirati sa mnom putem društvenih mreža. Moj oficijalni Fejsbuk profil vodi moj tim i služi u svrhu mog posla. Sve osobe koje su se, tobož, dopisivale sa mnom putem bilo koje društvene mreže upozoravam da se ne dopisuju sa mnom već sa nekim ko koristi moj identitet da bi varao ljude i to vrlo uspešno radi! Sve koji su prevareni na bilo koji način, za bilo koji novčani iznos, najljubaznije molim da se obrate policiji i tužilaštvu, u čiji rad ne sumnjam. Neka prilože sve dokaze koje imaju. Da se bavim tim ne želim, jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanesen prevazilazi sve granice pristojnog - saopštio je Pejović.

Osim toga, pevač je naveo da jedino može da sumnja na nekog iz svoje bliže okoline, s obzirom da je osoba koja stoji na profilu iza imena "Aco Pejović" u svakom trenutku zna korak i aktivnosti pevača. Pejović je takođe naveo da su prevarene žene novac slale preko "Vestern uniona" pa postoji mogućnost da mu je neko falsifikovao lična dokumenta kako bi novac podizao u nekoj od filijala.

- Naravno da sumnjam. Ja znam ljude kod kojih se liča karta kupi za 150 evra i ne verujem da niko kada ode u poštu ili banku da podigne novac mu službenica provera da li mu je lična karta prava ili falsifikat - rekao nam je Pejović.

S obzirom u kakvoj se situaciji pevač našao otkrio nam je da li strahuje za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

- Ne plašim se nikoga, ali imam strah da me neka od tih prevarenih žena ne sačeka na ulici iza ćoška ili na nekom nastupu da mi razbije glavu misleći da sam je ja zaista prevario - rekao je Aco.

ACO PEJOVIĆ OTKRIO VELIKU PORODIČNU TRAGEDIJU: Još me boli duša zbog smrti rođenog bratra, UMRO JE GREŠKOM LEKARA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija