• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

05.06.2018

18:38

KARLEUŠA NAJAVLJUJE POHOD NA AZIJSKO TRŽIŠTE:  Dovešću milion Kineza u Srbiju, VRIŠTAĆE NA MOM KONCERTU!

Estrada

KARLEUŠA NAJAVLJUJE POHOD NA AZIJSKO TRŽIŠTE: Dovešću milion Kineza u Srbiju, VRIŠTAĆE NA MOM KONCERTU!

Podeli vest

Jelena Karleuša, čiji je muž Duško Tošić nedavno potpisao ugovor vredan 17,4 miliona evra za kineski klub Gvangžu, poručuje da će imati dosad neviđenu armiju fanova u ovoj dalekoj zemlji

Jelena Karleuša tvrdi da će dovesti milion Kineza na svoj sledeći koncert u Srbiji! Za "malu od skandala" pročulo se u dalekoj Kini nedavno, kada je njen muž Duško Tošić potpisao trogodišnji ugovor vredan 17,4 miliona evra za tamošnji fudbalski klub Gvangžu.

Kako bez Instagrama

JK veruje da će sa novim fanovima u Kini imati do sada najveću armiju obožavalaca koji će zbog nje pomerati i planetu ako treba.

Ko zna šta pišu
Vidim da već objavljuju tekstove o meni, ali ne razumem šta pišuJelena Karleuša

- Znate šta, prošlog puta su mi rekli da nisam napunila beogradsko Ušće, iako je došlo 40.000 ljudi. Sledeće godine ću ponovo održati koncert na istom tom mestu i ima da dovedem milijardu Kineza! Popuniće ceo taj prostor i vrištati uz moje pesme - kaže Karleuša na početku razgovora i ističe da je već skrenula pažnju kineskih medija na sebe:
- Uveliko pišu o meni. Ne znam šta, jer ne razumem ništa ta kineska slova, ali u štampi vidim svoje fotografije. Kinezi će odlepiti kada im ja tamo dođem. Njih ima toliko da je dovoljno da svako od njih u isto vreme lupi nogom o tlo i zadrmali bi čitavu planetu.

SELEKTORE, MOŽE LI SEKS PREKO VEZE? Karleuša ne želi da apstinira tokom Mundijala!

Informer

OSVAJAJU KINU Jelena i Duško Tošić

Jelena se osvrnula i na to što su u toj zemlji društvene mreže zabranjene i kaže da joj se to baš i ne dopada.

- Oni imaju svoje mreže, a globalne poput Fejsbuka i Instagrama ne mogu da se koriste, isto kao ni Viber i Vocap. Zbog toga ću kada putujem u Kinu gledati da ostajem što kraće jer će me ljudi zaboraviti ako neko duže vreme ne objavim nešto na Instagramu. Poznato je da sam neko ko fanove stalno na društvenim mrežama obaveštava o svojim aktivnostima i ne znam kako ću izdržati ako duže od nekoliko dana ne objavim neku fotografiju - ističe naša sagovornica.

Njanjava žena

"Mala od skandala" objašnjava da je ponosna na uspeh svog Duška i dodaje da tu ima i njene zasluge.
- Sve je povezano. Da Duško pored sebe ima neku njanjavu i neuspešnu ženu verovatno bi ga ona vukla unazad. Ja sam neko ko je skoro 25 godina uspešan u poslu kojim se bavim i svojom energijom i borbom za bolje sutra podstičem muža da bude što uspešniji, kao i on mene - priča Karleuša.

PRIJA BEŽALA OD KARLEUŠE I FILIPOVE BIVŠE VERENICE: Brenina snaja bila u velikom problemu na SVADBI PIKSIJEVE ĆERKE!

Samo seljanke kriju šta su operisale
Jelena kaže da joj ne pada na pamet da krije ako ponovo bude išla "pod nož".
- Nisam malograđanka ni seljanka pa da pričam da nikad nisam radila neki estetski zahvat. Radiću ih i ubuduće, jer hoću da mi svi govore da super izgledam za svoje godine. Pristalica sam estetske hirurgije i nikada nisam krila da sam operisala gornju usnu i grudi - ističe pevačica. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija