• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

06.06.2018

18:04

CECA DVE GODINE IZDRŽAVALA LUNU! Folk zvezda brinula o učesnici Zadruge kad niko drugi nije

Estrada

CECA DVE GODINE IZDRŽAVALA LUNU! Folk zvezda brinula o učesnici Zadruge kad niko drugi nije

Podeli vest

Folk zvezda je primila u svoj dom blogerku kad se Anabela preselila u Sarajevo kod novog muža. Ceca mi je bila kao druga majka, bila sam član njene porodice. Htela bih da joj se izvinim za sve, kazala je Đoganijeva drhtavim glasom

Folk zvezda Ceca Ražnatović izdržavala je Lunu Đogani pune dve godine! Učesnica "Zadruge" živela je u pevačicinom domu u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu u periodu kad je njena majka Anabela započela vezu s Andrejom Atijasom.

Kad se pre šest godina bivša članica grupe "Fanki dži" preselila u Sarajevo zbog ljubavi, Ceca je brinula o njenoj tada još maloletnoj ćerki, a majka Anabela i otac Gagi Đogani povremeno su je obilazili.
- Ceca nije odvajala Lunu od svoje dece. Sve što bi kupila Veljku i Anastasiji kupila bi i njoj. Bilo joj je žao što je razdvojena od majke i na sve načine je pokušavala da joj to nadomesti. Ona ju je spremila i za maturu i za 18. rođendan. Čak joj je poklonila i dve skupocene haljine koje je Luna nosila na tim proslavama. Bila joj je velika podrška i kada je Gagi imao problema s narkoticima - otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje:

Informer

- Zanimljivo je da joj je Ceca stalno govorila da ni po koju cenu ne ulazi u rijaliti. Luna je upravo zbog toga od punoletstva odbijala pozive da učestvuje u rijalitijima, ali, eto, na kraju je poklekla i završila u Zadruzi.

(VIDEO) LUNA ODBILA SLOBU! Pevač pokušao da se iskupi za sve, ali OVAKAV BLOGERKIN ODGOVOR NIJE OČEKIVAO!

Veljko je moja prva ljubav

Luna je u "Zadruzi" priznala dao joj je Veljko bio najveća mladalačka ljubav.
- Veljko je moja prva ljubav. Nisam izgubila nevinost s njim, ali sam se prvi put poljubila. Bila sam stvarno zaljubljena u njega, ali nekako je to još više bilo potencirano jer sam živela s njima - kazala je ljubavnica Slobe Radanovića.

Naš sagovornik podseća da je Luna 13 godina bila najbolja drugarica i kuma sa Cecinom ćerkom Anastasijom, kao i da se zabavljala s pevačicinim sinom Veljkom.
- Veljko i Anastasija nikad nisu rekli ništa ružno za Lunu, pa im je u prvi mah bilo krivo što ih pominje u rijalitiju. Ni oni, ali ni Ceca, nikada nisu želeli javno da komentarišu to što je blogerka pred kamerama započela ljubavnu vezu s oženjenim muškarcem. S druge strane, Luna je davala nesmotrene izjave - da ju je Tasa povredila jer su se navodno posvađale zbog njenog tadašnjeg dečka Kostadina Terzića, kao i da s Veljkom ne bi bila u vezi, ali bi volela da ima seks... Prekrivala je Anastasijinu sliku koja se nalazi na plakatima u Zadruzi. Ponaša se kao da je zaboravila šta je sve ta porodica uradila za nju - tvrdi naš izvor.

Kad su je u rijalitiju pitali za Cecu i Anastasiju, Luna je bila na ivici plača.
- Haljinu za punoletstvo poklonila mi je žena koja mi je bila kao druga majka. Bila sam član te porodice dugo godina. Htela bih da joj se izvinim... Nikad ružnu reč nisam rekla za Anastasiju, a ispalo je kao da joj se rugam. Daleko od toga. Krivo mi je što sam takvu osobu izgubila u životu, stvarno mi je bila kao sestra. Ona je za mene uvek bila i ostala veliki čovek i moja prelepa prošlost. Njoj i njenoj porodici se izvinjavam ako su ikad pomislili da sam nešto ružno rekla o njima - rekla je Đoganijeva.

(FOTO) OGLASIO SE BIVŠI DEČKO LUNE ĐOGANI: Nikad nismo živeli zajedno, neka prestane da iznosi NEISTINE O MENI!

facebook

Anastasija je dozvolila da nas razdvoji muškarac

Učesnica "Zadruge" otkrila je da je Anastasija dozvolila da njihovo prijateljstvo pukne zbog muškarca. - Bila mi je kao sestra. Dozvolila je da nas razdvoji muškarac koji joj je u tom trenutku bio bitniji od mene. Danas prolazimo jedna pored druge kao da se nismo znale. Punih 13 godina nas dve smo delile bukvalno gaće, a sad smo kao dva stranca - požalila se Đoganijeva.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija