• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

11.06.2018

22:39

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO ODBRUSILA ZORICI BRUNCLIK: Od srca Vam želim da penis ne vidite više nikad u životu!

Estrada

JELENA KARLEUŠA BRUTALNO ODBRUSILA ZORICI BRUNCLIK: Od srca Vam želim da penis ne vidite više nikad u životu!

Podeli vest

Zorica Brunclik i Jelena Karleuša žestoko su zaratile na društvenim mrežama i jedna drugu najstrašnije isprozivale, a sve je počelo kada je crvenokosa pevačica poručila koleginici da je sramota što u "Zvezdama Granda" sa penisima na grudima ocenjuje kandidate

Mala od skandala je, naime, u emisiji popularnog muzičkog takmičenja na TV Prva bila odevena u duge crne pantalone, dok je na gornjem delu imala samo kristalni brushalter u obliku penisa. To je Brunclikovoj veoma zasmetalo,

ZGROŽENA

Jelena Karleuša sa penisima na grudima ocenjuje kandidate, među kojima ima i maloletnih. Zgrožena sam

Zorica Brunclik

pa se odmah oglasila na društvenim mrežama:

- Nedelja ujutru, gledam divnu porodičnu emisiju sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim. Jelena Karleuša sa penisima na grudima ocenjuje kandidate, među kojima ima i maloletnih. Zgrožena sam.

Odmah je usledio Karleušin više nego brutalan odgovor:

- Zorice, Vi kao gospođa posebno gadljiva na penis imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis, zar ne? Možda sam i ja mišljenja da su Vaša kosa i po

Zorice, Vi ste poznati kao neko ko mrzi penis, zar ne?

Jelena Karleuša

java svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala Vašu posebnost i hrabrost i uvek su mi smetali oni koji Vas nazivaju "od svakog muža po jedno dete". Sram ih bilo! Što se mene tiče, od srca Vam želim da penis ne vidite više nikad u životu! Što ste morali, morali ste, i tačka! - odbrusila joj je Jelena.

(FOTO) KARLEUŠA ŽESTOKO ODGOVORILA NA UVREDE: Samo kurtonima smetaju penisi na mojim grudima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija