• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

12.06.2018

21:09

MIA OTKRIVA ZAŠTO SE TAKO BRZO LATILA MIKROFONA! Zbog para sam počela da radim odmah posle porođaja!

Estrada

MIA OTKRIVA ZAŠTO SE TAKO BRZO LATILA MIKROFONA! Zbog para sam počela da radim odmah posle porođaja!

Podeli vest

Mia Borisavljević priznaje da se na scenu vratila isključivo zbog novca kako bi prehranila svoju porodicu i sebe, ali i zbog toga što nije želela da padne u zaborav

Mia Borisavljević otkriva da nije poput drugih žena imala pravo na porodiljsko odsustvo već da je morala da se vrati poslu samo mesec dana posle porođaja kako bi prehranila porodicu. Pevačica ističe da ako ne radi, nema novca kao ostale žene koje su prijavljene za stalno, pa od firme i države dobijaju pare dok su na trudničkom i porodiljskom.

- Posle samo mesec i po dana od porođaja počela sam da

Surov posao

Ovaj posao je takav da ne trpi velike pauze. Surovo je mnogo. Nikoga ne zanima da li ste se vi porodili 16 puta

Mia Borisavljević

radim, jer nemam nikakve prilive novca kada ne nastupam. Laže onaj ko kaže da se ne vraća na scenu zbog para. Pa i fakulteti se završavaju da bi se sutra zaradilo što više, sve se vrti oko novca - priznala je Mia.

Ona kaže da pevačice padnu u zaborav ako se dugo ne pojavljuju.

- Ovaj posao je takav da ne trpi velike pauze. Surovo je mnogo. Nikoga ne zanima da li ste se vi porodili 16 puta, bitno je samo da si u formi i da se ne dangubi puno. Što dužu pauzu napravite, sve se teže vraćate.

Zgodna

Čuvam svoje mesto

Svakome je bitno da sačuva svoj položaj, nisam želela da zapostavim nešto što sam gradila deset godina

Mia Borisavljević

pevačica tvrdi da nije išla protiv sebe, već da je počela da zakazuje tezge tek kada je povratila snagu.

- Da nisam osetila da mogu da nastupam, ne bih se vratila na scenu. Drago mi je da se pauza na kojoj sam bila nije odrazila na posao. Diskoteke su mi širom otvorene i presrećna sam zbog toga. Svakome je bitno da sačuva svoj položaj, nisam želela nešto što sam gradila deset godina da zapostavim i da padne u vodu. Previše cenim sebe da bih pljunula na sve što sam radila - iskrena je Mia.

Venčaćemo se kada Ema poraste

Mia Borisavljević i Bojan Grujić još nisu rekli sudbonosno "da", ali planiraju to da učine u narednom periodu.

- Pričamo o venčanju, ali beba je još mala, pa ne možemo da se bavimo time. Učinićemo to kada Ema poraste, taman da bude i ona prisutna na svadbi.

Mladi partneri se neće zaustaviti samo na jednoj bebi.

- Želimo još dece, imaćemo sigurno, samo ne znam koliko - kaže Mia.

Osim što nastupa, Mia sa svojim partnerom Bojanom Grujićem izlazi u noćne provode. Ona kaže da se, bez obzira na to što ima bebu, nije ničeg odrekla jer su se savršeno organizovali.

Bojan: Najteže mi je menjanje pelena

Bojan Grujić radi sve poslove oko bebe, a najteže mu pada da je presvuče kada se uneredi.

- Menjam pelene, ali najteže mi padne kada se ukaki. Drugo mi ništa nije problem, jer je Ema dobra, ne plače, nije zahtevna. Ustajem noću, kada je Mia doji, dajem joj moralnu podršku - kaže Bojan.

- Nama su izlasci izduvni ventil. Prenaporno je i stresno, pa nam je potrebno opuštanje i druženje sa prijateljima. Moja mama nam čuva Emu, pa mi imamo vremena i da radimo i da izlazimo, treniramo... Sve ono što smo i pre radili - kaže pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordje delic

pre 5 godina

Bebi je potrebna majka nocu...stresno ili ne, majcinstvo i roditeljstvo je ozbiljna uloga

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija