• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2018

18:17

(VIDEO) UPUSTIO SE U JURNAJVU ZA DEVOJKOM! Ljuba Perućica ima PRAVI LETNJI HIT! Pripadnice lepšeg pola ODUŠEVLJENE!

Estrada

(VIDEO) UPUSTIO SE U JURNAJVU ZA DEVOJKOM! Ljuba Perućica ima PRAVI LETNJI HIT! Pripadnice lepšeg pola ODUŠEVLJENE!

Podeli vest

Popularni pevač Ljuba Perućica objavio je danas pesmu i spot "Prva gradska priča", koja će, ako je suditi po komentarima, biti pravi letnji hit

Numera je brza, pevljiva - tako reći prava letnja pesma, u kojoj će se devojke tražiti.

- U pesmi se radi o najlepšoj devojci koja se nalazi u centru pažnje svih muških pogleda. Nju svi žele. Tako sam se i ja upustio u jurnjavu za tom devojkom i pokušavao da je osvojim - rekao je Perućica.

Pesma i spot oobjavljeni su danas, a sudeći po pozitivnim komentarima ima sve predispozicije da postane veliki letnji hit.

Poslušajte i vi, pa se i samo uverite:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija