• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

01.07.2018

22:39

​NOVOJ GAZDARICI "GRANDA" PRIORITET JE ESTRADA! Brenina snajka ima samo osnovnu školu!

Estrada

​NOVOJ GAZDARICI "GRANDA" PRIORITET JE ESTRADA! Brenina snajka ima samo osnovnu školu!

Podeli vest

Aleksandra Prijović zbog karijere napustila srednju školu u rodnom Belom Manastiru. Žena Filipa Živojinovića pre godinu dana preuzela dokumentaciju, ali još nije nigde nije diplomirala

Aleksandra Prijović završila je samo osnovnu školu! Snajka Lepe Brene, koja se prošle nedelje udala za Filipa Živojinovića, zbog estradne karijere nije stigla da diplomira u Drugoj srednjoj školi u Belom Manastiru, odakle je rodom.

Popularna pevačica je još kao devojčurak počela da peva,

Neka čeka škola

Mnogo radim, ali uskoro ću to rešiti

Aleksandra Prijović

a sa samo 17 godina učestvovala je u "Zvezdama Granda". Kako kaže, zbog toga nije mogla redovno da pohađa nastavu. Ona je u trećem razredu prešla na vanredno školovanje i imala je rok da diplomira do 2015. godine. Međutim, to nije uspela, pa je ostala sa diplomom osnovne škole!

Kako saznajemo, nova gazdarica "Granda" je planirala da završi srednju pre udaje za Filipa i osnivanja porodice.

- Zbog brojnih tezgi nije stigla ni vanredno da polaže ispite. S obzirom na to da sada planira i osnivanje porodice, teško da će uskoro imati vremena za školovanje - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje da je Prija čak podigla dokumentaciju u Belom Manastiru želeći da završi privatnu školu u Beogradu:

- Pre godinu dana preuzela je svedočanstva iz srednje tehničke škole, ali, koliko znam, još nije uspela da diplomira u nekoj drugoj školi.

Bolelo ih uvo za srednju školu

Prija nije jedina koja je batalila srednju školu zbog karijere. Njena starija koleginica Severina Kojić je takođe knjige zamenila mikrofonon. Snajka Dragana Kojića Kebe je upisala Srednju muzičku školu "Josip Hatze" u Splitu, ali ju je ubrzo napustila. Na spisku pevača koji nisu završili srednju školu su i Vesna Zmijanac, Zorica Marković, Era Ojdanić...

Pevačica je javno obećala da će što pre vanredno završiti srednju školu.

- Mnogo radim, ali uskoro ću to rešiti - rekla je nedavno Prija.

Tim povodom juče smo pozvali školu iz Belog Manastira koju je pevačica pohađala.

- Po zakonu nemamo pravo da vam odajemo informacije o našim bivšim učenicima osim ako niste u srodstvu s njima - rekli su nam iz ove škole u Hrvatskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija