• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2018

14:46

(VIDEO) LUKA LAZUKIĆ NEGAIRAO DA JE TUKAO NATAŠU, odbanu iznosi 20. jula

Estrada

(VIDEO) LUKA LAZUKIĆ NEGAIRAO DA JE TUKAO NATAŠU, odbanu iznosi 20. jula

Podeli vest

Luka Lazukić danas je na početku suđenja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo negirao da je u aprilu tukao suprugu pevačicu Natašu Bekvalac, ex bekvalac u njihovom zajedničkom stanu

On se kratko o pred sudom izjasnio da nije kriv, povodom optužbi da je izvršio krivično delo porodično nasilje, a odbranu će detaljno izneti u nastavku suđenja koje je zakazano za 20. jul.

Zbog ovog suđenja, koje je potrajalo nekoliko sati, veliki broj medija danas je opsedao sud od ranih jutarnjih sati, ali je zbog male sudnice svega nekoliko novinara uspelo da uđe u sudnicu.

Na početku pretresa Lazukićevi branioci tražili su da se isključi javnost sa suđenja ali je to sud odbio.

Nakon izjašnjenja Lazukića o krivici, zamenik tužioca je izneo svoje dokazne predloge da se na suđenju ispita Nataša Bekvalac u svojstvu oštećene, kao i bebi siterka koja je prisustvovala svađi između supružnika u noći između 12. i 13. aprila.


Tužilaštvo takođe predlaže čitanje nalaza lekada o povredama koje je pevačica zadobila.

Sa druge strane Lakukićevi advokati, njih pet, su osporavali navode i dokazne predloge tužilaštva i predložili sudu svoje dokaze, o kojima će sud naknadno odlučiti. 

Suđenju je prvih pet minuta prisustvovala i Nataša Bekvalac ali je potom napustila sudnicu zbog, kako je novinarima rekao njen punomoćnik Nemanja Vlček, svojih obaveza, a inače i nije bila dužna daans da prisustvuje.

(VIDEO) NATAŠA NAPUSTILA SUĐENJE SA LAZUKIĆEM! Na vratima je postavila samo JEDNO PITANJE!


Lazukić se tereti da je pevačici iz Novog Sada naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je 16. maja sudu optužni predlog protiv Lazukića zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Nakon toga mu je sud produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

Što se tiče njegove krivične prijave protiv supruge kojo je tereti za lažno prijavljivanje, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje. 
Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. 

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.

Nataša je uzela muževljevo prezime Lazukić, i krajem februara rodila njihovo zajedničko dete.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59