• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

03.07.2018

18:56

OTKRIVAMO DETALJE PRVOG SUSRETA! NATAŠA BEKVALAC:  Luku Lazukića neću ni da ČUJEM NI DA VIDIM!

Estrada

OTKRIVAMO DETALJE PRVOG SUSRETA! NATAŠA BEKVALAC: Luku Lazukića neću ni da ČUJEM NI DA VIDIM!

Podeli vest

Pevačica tražila da napusti sudnicu posle samo pet minuta jer nije htela da sluša i gleda svog muža koji ju je krvnički pretukao. Ona je imala tri advokata, a on čak pet

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić sreli su oči u oči u Prvom osnovnom sudu u Beogradu prvi put od 14. aprila, kad ju je bivši košarkaš pretukao u njenom stanu na Dedinju. 

Međutim, njihov susret nije trajao ni pet minuta jer pevačica nije želela da sluša muževljev iskaz. Kako je rekla, ona više ne može ni da gleda ni da sluša šta Luka ima da kaže.

Lazukić je došao u sud u pratnji pet advokata, dok je Nataša imala tri pravna zastupnika. Supružnici su se sreli pred ročište, ali su izbegavali čak i da se pogledaju. Bekvalčeva je sudnicu napustila posle samo pet minuta jer joj nije bilo prijatno u njegovom prisustvu.

Informer

- Nataša i Luka su bili u istoj prostoriji veoma kratko. Na njoj se videlo da je uplašena jer stoji pored čoveka koji ju je mučki udarao. Počela je da se trese, pomislila je da će pasti u nesvest, dok je Lazukić sve vreme bio hladan. Pitala je sudiju mora li da prisustvuje Lukinom saslušanju. Rečeno joj je da napusti sudnicu jer svakako po zakonu ne sme da sluša Lukin iskaz. Na ročištu su ostali samo njeni advokati. Nataši je laknulo i brzinom svetlosti je napustila sudnicu

- priča izvor Informera.

PEVAČICA STOPIRALA POJAVLJIVANJE ŠOKANTNOG PORTALA SVOG MUŽA! Novi rat Nataše i Luke! Zabranila mu da objavljuje njen prljav veš!

Natini advokati: Zadovoljni smo

Natašini advokati juče su zadovoljni izašli iz suda.
- Ne bismo sada mnogo komentarisali. Možemo samo da kažemo da smo zadovoljni. Pretkrivični postupak i ovo ročište su dobro prošli. Naredno je zakazano za 20. jul, tada će okrivljeni davati svoju odbranu i to je sve što mogu da vam kažem - poručio je Natašin advokat Đorđe Dobović.



On nam objašnjava kako su se supružnici ponašali dok su bili zajedno u sudnici.
- Nataša je bila potresena i samo je gledala u sudiju i svoje advokate. Za razliku od nje, Luka se ironično smeškao i bio je potpuno opušten - prenosi naš sagovornik.

Luka se u sudnici zadržao puna tri sata, a kada je izašao, delovao je veoma zadovoljno. Međutim, nije bio raspoložen da komentariše bilo šta.
- Ne mogu da dajem izjave dok se sve ovo ne završi. Hvala vam na razumevanju - poručio je kratko Lazukić.
Naredno saslušanje zakazano je za 20. jul, ali kako Informer saznaje, Nataša opet neće davati iskaz, već samo Luka.

(VIDEO) NATAŠA NAPUSTILA SUĐENJE SA LAZUKIĆEM! Na vratima je postavila samo JEDNO PITANJE!

Lazukić negirao da je tukao Natašu

Informer

Luka Lazukić ponovio je juče sudiji u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da nije tukao Natašu Bekvalac 14. aprila u njenom stanu. On se kratko pred sudom izjasnio da nije kriv povodom optužbi da je izvršio krivično delo porodično nasilje, a odbranu će detaljno izneti u nastavku suđenja, koje je zakazano za 20. jul. Natašino saslušanje biće u septembru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac

pre 5 godina

Ko joj je kriv imala je super vezu sa rukometasem pa ga je varala sa ovim po Ibici . Mislila je da je neka faca i da ima mnogo novca haha ali se zeznula brzo je shvatila da nema centa pa je bolje naci novog. Znaju je Novosadjani odlicno ma i Beogradjani jedna od najvecih Sponzorusa nase estrade .....

petar

pre 5 godina

Opet gospodicna glumi , a sto je dolazila ako nije morala ,vazno je da se uslika , dobra reklama,......... pitam se koji je decko sledeci u njenom nizu........uskoro , uskoro......

Andro80

pre 5 godina

Jao jadne nije mogla da ga gleda i sluša pa je izašla... muka mi vise od nje i njenog jadnog zivota .. koliko se puta udavala i uvek drugi krivi a ona jadna...

caslav

pre 5 godina

Ako si upravu nebi trebalo da imaš problem da ga slušaš. Baš suprotno, treba da ga slušaš i loviš njegove izmišljotine koje možeš da koristiš protiv njega.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59