• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2018

22:09

(VIDEO) ZALUDEO JE DEVOJKE SLOBINOM 'STJUARDESOM'! Muzičar karipskog porekla obradio Radanovićevu pesmu!

Estrada

(VIDEO) ZALUDEO JE DEVOJKE SLOBINOM 'STJUARDESOM'! Muzičar karipskog porekla obradio Radanovićevu pesmu!

Podeli vest

Momak za kojim je poludeo ceo Balkan, Rafael Lupro, podigao je veliku prašinu kada je uradio obradu pesme Slobe Radanovića "Stjuardesa"

Tu ništa ne bi bilo čudno da Rafaelu srpski nije maternji jezik, te je morao veoma da se potrudi da bi uradio ovu obradu. 

Rodom sam sa ostrva Kurakao, koje se nalazi na Karibima, gde sam i odrastao a onda sam se preselio u Holandiju. Počeo sam da sviram gitaru sa 13 godina, ali sa 16 sam ozbiljnije ušao u svet muzike - kaže Rafael koji ističe da je veoma rano pokazao i talenat za jezike, te sada govori čak sedam.
Na pitanje zašto je počeo da pravi obrade pesama sa Balkana, odgovor nas je iznenadio.

- Odlučio sam da pravim obrade pesama sa Balkana zato što su me moji prijatelji pitali da otpevam pesmu Bobana Rajovića na proslavi njihove godišnjice. Posle toga sam okačio deo pesme na Instagram i sve je "eksplodiralo". Ljudima se to jako svidelo, kao i samom Bobanu. Kako sam radio već obrade iz čitavog sveta, ovo se samo uklopilo. Radio sam sve više i ljudima se to jako sviđa - kaže Rafael.

Sloba Radanović je privukao veliku pažnju učešćem u rijalitiju Zadruga, a Rafael nije zaobišao ni njega. Ipak, pevača ne poznaje.

- Nisam upućen u njegovu karijeru, ali njegovi fanovi su mi poslali tu pesmu i meni se jako svidela, te sam zato odlučio da je obradim. I ljudima se mnogo svidela, a i njemu. Drago mi je zbog toga - zaključio je Rafael za naš portal i dodao da ne isključuje mogućnost da obradi još neku Slobinu pesmu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija