• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet.rs

06.07.2018

13:22

RADA MANOJLOVIĆ SE NAGUTALA LEKOVA?! Sestra je pronašla, jedva je POVRATILI!

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ SE NAGUTALA LEKOVA?! Sestra je pronašla, jedva je POVRATILI!

Podeli vest

Pevačica Rada Manojlović teško je podnela raskid sa Harisom Berkovićem, ali i pokušaj pomirenja koji je usledio prošle nedelje i završio se neslavno

Rada je, prema pisanju magazina "Svet", prošle nedelje nakon svađe sa Harisom osetila da joj srce ubrzano lupa, pa je iz straha da joj se nešto ne dogodi popila dva leka za smirenje.

Kako joj nakon 15 minuta nije bilo bolje, ona je ponovo popila lekove, a zatim zaspala.

Pevačica je upala u tako dubok san da nije čula zvono na vratima, a sestra Maja, koja ima ključeve od njenog stana, ušla je i zatekla je u takvom stanju.

Kako navodi ovaj list, Maja je odmah pozvala lekare, koji su Radi isprali želudac i dali joj infuziju.

BILA SAM U VEZI KAD SAM SE ZALJUBILA U HARISA! Rada Manojlović otkrila kako je počela njena ljubav sa pevačem




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zlata

pre 5 godina

Bog je kaznjava zbog prevare,lazi i patnje koje je nanela Milanu Stankoviću !!! Nikada vise Rada nece pored sebe imati normalnog ,prizemlhenog i lepog decka kao sto je Milan Stankovic.Rada ce na kraju ostati sama....

svetlana

pre 5 godina

neka se pomire haris I rada a kada se pomire neka se odmax vencaju

Nikola Pavlovic

pre 5 godina

mnogo mi je zao uffff ima li neki srbin sada mesto

Boxy

pre 5 godina

Dodje li i tebi glave neka Lunjara? Podrzala si javnu prevaru. Kad je po drugome ni sto udaraca nije mnogo, a kada se to tebi desi hvatas se za lekove! Bedo.

Ljubo

pre 5 godina

Nebitno ,steta ,mislio sam da je pametnija devojka ,mnogo ih je nasih srpkinja devojaka kao ona ,naivne ,ne dorasle ,nekako glupave ....

Stojan

pre 5 godina

Njegovi je nisu voleli, i varao je i sada je ostavio a ona izgubila glavu za njim kao da je tinejdzerka. Budala, sta jos treba da uradi da vidi da je samo iskoriscavana. Zrela je osoba sto ne nadje nekog ko je ozbiljan a pre svega neka se ona uozbilji i trezveno razmisli. Niko nije vredan njenog zivota.

Jovan

pre 5 godina

Rado što ti je to bilo potrebno kakvi lekovi tebi nije bio potreban ni Berković naći ćeš ti sebi čoveka koji će te voleti a i ti njega glavu gore i napred !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17