• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

12.07.2018

20:49

PEVAČICA SE VRATILA NA SCENU, ALI NEKE STVARI NEĆE MENJATI! Krijem ćerku od medija! Neću intimu da poturam svima pod nos!

Estrada

PEVAČICA SE VRATILA NA SCENU, ALI NEKE STVARI NEĆE MENJATI! Krijem ćerku od medija! Neću intimu da poturam svima pod nos!

Podeli vest

Slavica Ćukteraš kaže da želi da njena Viktorija sama bira svoj put i da neće zarad popularnosti na društvenim mrežama objavljivati fotografije iz privatnog života

Slavica Ćukteraš, koja je stekla popularnost pre više od deset godina u prvoj sezoni "Zvezda Granda", posle duge pauze vratila se na scenu i u startu poručila da nikada neće reklamirati svoj privatni život.

Pevačica se tri godine nigde nije pojavljivala, u tom periodu je zatrudnela, rodila ćerku Viktoriju, živela na različitim kontinentima sa suprugom,

Život u Japanu i Dubaiju

Nikada u Japanu nisam videla policiju na ulici. Deca već od pete godine sama putuju metroom. O Dubaiju sam imala predrasude

golmanom Vladom Avramovim. I to je gotovo sve što se zna o njenoj intimi...

- Smatram da, ako za sve vreme pauze nisam imala publici da ponudim pesmu, ne treba ni svoj privatni život da im poturam pod nos. To je jednostavno moj život, koji se odvija kao i kod svih drugih ljudi, i treba da bude odvojen od posla.

Zašto ne želiš da javnosti pokažeš svoju ćerku Viktoriju?

- Nisam ushićena kad neko čita i piše o mom privatnom životu. Sačuvaću svoje dete od medija jer ne želim da joj ja biram put. Ona sama to treba da učini za sebe. Ne želim ni da postavljam na društvene mreže fotografije iz svoje svakodnevice.

Napravila si pauzu od tri godine. Da li si se prezasitila pevanja?

- Ne mogu

Smena generacija

Estrada se promenila jako. Postao je aktuelan drugi žanr muzike, neka mlađa publika diktira trendove

da kažem da je došlo do prezasićenja, ali mi je bio potreban odmor. Pre nego što sam otišla na pauzu, devet godina sam radila svakog vikenda i apsolutno sam svakog dana bila posvećena poslu. Osećala sam da mi je potrebna pauza. Ta pauza se dužila zbog divne stvari, moje trudnoće i ćerke Viktorije. Desila mi se i ljubav. Moj suprug zbog svog posla putuje i nisam se dvoumila oko odluke da li treba da ga pratim ili ne. Radovala sam se svakom njegovom uspehu kao da je moj, i to je nešto što me ispunjavalo kao da sam ja radila.

Sa svojim mužem, golmanom Vladom Avramovim, živela si jedno vreme u Japanu i Dubaiju. Gde si se bolje osećala?

- Svaka zemlja je priča za sebe. Japan se ne može porediti sa ostatkom sveta. Tamo živi poseban narod, takva kultura se ne može nigde videti. Sve vam je jasno kad su na Svetskom prvenstvu u Rusiji navijači i igrači Japana očistili stadion i svlačionice nakon utakmice. Nikada tamo nisam videla policiju na ulici. Deca već od pete godine sama putuju metroom. O Dubaiju sam imala predrasude. Čudna mi je bila pomisao na pustinju, pesak i druge stvari koje sam znala o toj zemlji. Međutim, život u Dubaiju je avantura. Čovek može sve da vidi tamo.

Kako si se odlučila da se ipak vratiš na scenu?

Nisam u svađi sa Tanjom

Da li si tokom pauze bila u kontaktu sa nekim od kolega sa estrade?

- Ima nekoliko kolega sa kojima sam u kontaktu bila sve vreme, a sa nekima sam se povremeno čula. Sa Stevom Anđelkovićem i Milicom Todorović sam najčešće komunicirala. Ne uzimam u obzir saradnike i menadžere sa kojima sam i kućni prijatelj.

A Tanja Savić? O vama se često pisalo da ste u svađi...

- Uvek će se to pitanje vući u našim karijerama, iako mediji znaju da je sve u redu sa nama

- Poslednjih meseci mi je stizalo puno poruka sa pitanjima kad ću i da li ću se vraćati na scenu. To me je nateralo na razmišljanje, jer ja sam znala da ću se vratiti, ali kad, e to nisam. Publika je samo ubrzala moju odluku, ali i činjenica da je Viktorija malo porasla, pa može da provede dan i bez mene.

Da li misliš da se estrada promenila za te tri godine, koliko nisi radila?

- Estrada se promenila jako. Postao je aktuelan drugi žanr muzike, neka mlađa publika diktira trendove. Na Balkanu se, okvirno, na 10 godina menja stil, i pojavljuju se novi muzičari. Tako je bilo i sa "Zvezdama Granda"! Mi, neki mladi ljudi iz malih gradova, došli smo i napravili revoluciju na estradi. Tako je i danas, ali sa nekim drugim ljudima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija