• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2018

08:39

(VIDEO) PREMIJERA PESME KOJU JE IŠČEKIVAO REGION! Anastasija Ražnatović PO PRVI PUT u "PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU" predstavlja SPOT sa brazilskim manekenom!

Estrada

(VIDEO) PREMIJERA PESME KOJU JE IŠČEKIVAO REGION! Anastasija Ražnatović PO PRVI PUT u "PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU" predstavlja SPOT sa brazilskim manekenom!

Podeli vest

Aktuelni gosti i najzanimljivije priče o poznatima su idealan način da provedete nedeljno popodne, zato budite uz emisiju "Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje u 14 časova na TV Pink

U ovonedeljnoj emisiji voditelj Ognjen Nestorović će po prvi put ugostiti Anastasiju Ražnatović, ćerku najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Anastasija i te kako ima dobar povod za gostovanje - snimila je prvu pesmu "Savršen par", kao i spot, a premijera vas očekuje upravo u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima. Ona će ispričati detalje o projektu koji su svi s nestrpljenjem čekali, kako je došla na ideju da glavnu ulogu u spotu dobije Pedro Soltz, popularni brazilski maneken, ali i šta očekuje od svoje prve pesme i u kom pravcu će nastavljati da razvija svoju karijeru.

Popularnost učesnika najgledanijeg rijaliti programa Zadruga ne jenjava, a u ovonedeljnoj emisiji vas vodimo u Niš, kod Miljane Kulić koja odbrojava sitno do porođaja.

Otkrićemo kako izgleda kuća koju je porodica Kulić izgradila od  zarađenog novca u rijalitiju.

Saznaćete i sve o teškom životu poznatih - ćerka poznatog rokera nakon hositalizacije otkriva šokantne podatke o svom životu i ocu, dok poznati glumac zbog zdravstvenog stanja svog deteta napušta posao.

U studio kod Ognjena stiće i potpuno nova Ana Kokić, koja će prestaviti duetsku pesmu sa reperima Rimskim i Koronom, "Karmin".

Otkrivamo i detalje brutalnog posrnuća TV zvezde koje je šokiralo ceo svet.

Spremite se za nedelju premijera, dobre zabave i ekskluzivnih vesti o vašim omiljenim zvezdama u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 15. jula tačno u 14 časova na TV Pink!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija