• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

17.07.2018

15:10

HARIS JE PAO NA KOLENA I MOLIO RADU DA MU OPROSTI! Prvo je lupao na njena vrata,  a onda je VERENIČKI PRSTEN ZAVRŠIO U KANTI ZA SMEĆE!

Estrada

HARIS JE PAO NA KOLENA I MOLIO RADU DA MU OPROSTI! Prvo je lupao na njena vrata, a onda je VERENIČKI PRSTEN ZAVRŠIO U KANTI ZA SMEĆE!

Podeli vest

Haris Berković, pobednik emisije "Zvezde Granda", na sve načine pokušava da se pomiri sa bivšom devojkom Radom Manojlović, koja nema nameru da pevaču oprosti prevaru. Kako VIP ekskluzivno saznaje, Haris je čak Radu zaprosio, a umesto na pevačicinoj ruci, verenički prsten završio je u kanti za smeće

- Rada se potpuno razočarala u Harisa kada je saznala da joj nije bio veran, a kada je videla fotografije dečka u krevetu sa drugom devojkom, srušio joj se celi svet. Danima je bila u depresiji i nije želela ni sa kim ni da se viđa niti da komunicira, a Haris je na sve načine pokušao da dođe do nje. Međutim, nije vredelo - otkriva na početku razgovora za VIP izvor blizak pevačici i dodaje da je Rada u prvi mah isključivo tugu delila sa sestrom Majom.

Međutim, nekoliko nedelja nakon što se situacija malo smirila, preuzela je drastičan korak.

- Iako je patila zbog Harisa, u jednom trenutku je jednostavno presekla u glavi i rešila da mu se više nikada ne javi. Spakovala je sve njegove stvari u kutije i preko zajedničkih prijatelja mu poručila da se u određeno vreme pojavi ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli, ukoliko želi da pokupi svoje stvari. Haris je tada bio na nastupu van Beograda, pa je poslao prijatelja da odradi njegov prljav posao - kaže izvor i dodaje da je mladog pevača ovaj gest bivše devojke prilično osvestio. 

- Tek tada je shvatio šta je uradio i da je potpuno izgubio Radino poverenje. U tom trenutku se osvestio i shvatio da je ipak Rada žena koju voli i da je neće pustiti tako lako. Na sve načine je pokušavao da stupi u kontakt s njom, ali uzalud. U jednom trenutku je čak otišao u zlataru, kupio za nju verenički prsten i usred noći otišao pravo u njen stan - kaže prijatelj bivšeg para i otkriva da pevačica nije bila impresionirana Harisovom namerom.

????

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Jul 15, 2018 at 11:08am PDT


- Lupao je na njena vrata, a kada mu je Rada konačno otvorila, pao je na kolena i molio je da mu oprosti. Izvadio je verenički prsten za Radu, ona ga je uzela u ruku i svom snagom gađala Harisa. Rekla mu je da se odmah pokupi iz njenog stana i da usput verenički prsten baci u kantu za smeće, baš kao što je bacio i njihovu ljubav. Tek u tom trenutku je shvatio da je među njima gotovo i pokunjeno je otišao iz stana u kojem su živeli zajedno - otkriva naš izvor i dodaje:

- Tokom njihove veze, opraštala mu je mnoge stvari, prelazila je preko brojnih ljubomornih scena, jer ga je iskreno volela i želela je da njihova ljubav uspe. Mislila je da je Haris muškarac za koga će se udati, pa mu je sve greške praštala zbog činjenice da je mlađi od nje devet godina - kaže na kraju naš izvor. 

Podsetimo, Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli su vezu, nakon što je pevačica uhvatila dečka u prevari. Oni su se zabavljali tri godine, a na početku romanse krili su da su zajedno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joop

pre 5 godina

Sta li to Haris ima,da ona popije previse lekova,i da je jedva spasu.Nazirem da je (mangalo)u pitanju,pa je blago osamuti.Te je gubila razum.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59