• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

19.07.2018

19:45

EMINA ZBOG RAZVODA ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA! Pevačica ne može da preboli Mustafu Sandala

Estrada

EMINA ZBOG RAZVODA ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA! Pevačica ne može da preboli Mustafu Sandala

Podeli vest

Turci u stopu pratili Jahovićevu i saznali da redovno traži pomoć psihijatra. Zatekli su je kako se osamila na plaži uz knjigu "Samopouzdanje: Prestanite da se osećate poniženo, postanite hrabri"

Emina Jahović još ne može da preboli razvod od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala, pa je potražila pomoć psihijatra! Turski mediji pratili su u stopu pevačicu, a od njenih bliskih prijatelja saznali su da ona veoma teško podnosi rastanak sa suprugom.

- Emina redovno ide kod psihijatra na seanse jer i dalje pati za Mustafom. Iako je ona potencirala rastanak, nije joj svejedno, jer su zajedno proveli 14 godina, od kojih deset godina u braku - naveo je izvor.

Utučena na odmoru
Da se ne oseća psihički dobro, vidi se i na fotkama koje su uslikali turski paparaci. Oni su nedavno uhvatili Eminu dok je sa sinovima Jamanom i Javuzom bila na odmoru u jednom elitnom turskom letovalištu. Ona se ni na moru nije odvajala od psihološke knjige pomoću koje pokušava da preboli razvod. Turci pišu da je Emina sve vreme bila utučena i da se osamila uz knjigu "Samopouzdanje: Prestanite da se osećate poniženo, postanite hrabri", koja inače nije napisana na srpskom ili turskom jeziku, već na engleskom.
- Ona se trudi da što više vremena provodi sa sinovima, koji joj često izmame osmeh, ali od prijatelja ne krije da još ne može da pregura rastanak od Mustafe. Zato često čita psihološke knjige, ali i redovno ide kod psihijatra - kazao je izvor blizak Jahovićevoj.

ODRALA MU KOŽU! Emini Jahović nakon razvoda MILIONI, Mustafu papreno koštao kraj braka!

Ljubav se ugasila

I sama pevačica je potvrdila da joj je raspad desetogodišnjeg braka teško pao.
- Razvod je kao mala smrt. Smrt svega što ste zajedno preživeli. Patila sam dve godine, ali nisam to pokazivala - izjavila je ranije pevačica, čime je priznala da njen brak dugo nije funkcionisao:
- Odluka o razvodu nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, i u toj misiji smo ujedinjeni i s tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

EMINA PRIZNALA, NIJE JOJ SVEJEDNO ZBOG RAZVODA: Neće mi biti lako kada Mustafa nađe novu devojku!

Muž joj ostavio vilu od 16 miliona evra

Instagram

Emina i Mustafa razveli su se sporazumno, a imovinu su lako podelili. Sandal je bivšoj supruzi navodno ostavio vilu u Istanbulu od 16 miliona evra, koja ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba, tri dečje i dve gostinske. Osim toga, Emina je dobila i muzički studio od četiri miliona evra. S druge strane, Mustafa je zadržao luksuzan stan u centru turske prestonice, ali uveliko traži da kupi novu kuću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Da li će tajkunska opozicija nastaviti divljanje? Nastavlja se rasprava o izboru predsednika parlamenta! Uživo
Izbori 2024

Da li će tajkunska opozicija nastaviti divljanje? Nastavlja se rasprava o izboru predsednika parlamenta!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59