• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

20.07.2018

12:58

MOLIO SAM JE DA SE SMIRI, NASTAVILA JE DA VIČE! Luka Lazukić iznosi svoju odbranu za napad na Natašu Bekvalac!

Estrada

MOLIO SAM JE DA SE SMIRI, NASTAVILA JE DA VIČE! Luka Lazukić iznosi svoju odbranu za napad na Natašu Bekvalac!

Podeli vest

Luka Lazukić u Prvom osnovnom sudu pred sudijom i advokatima upravo prepričava šta se dogodilo kobne noći između 13. i 14. aprila, kada je pretukao suprugu Natašu Bekvalac

U toku je suđenje Luki Lazukiću povodom optužbi za nasilje nad pevačicom Natašom Bekvalac, a Lazukić na sraman način pokušava da se opravda pred sudijom i advokatima.ž

LAZUKIĆ PRED SUDOM! Luka će sutra morati da objasni napad na Natašu!

- Molio sam je da se smiri. Nastavila je da viče. Zapalio sam cigaretu da se smirim, nisam verovao šta se dešava. Ona je u jednom momentu izašla iz stana da se čuje sa sestrom. Vratila se iz stana, ja sam bio budan i pušio cigaretu. Zatim sam nastavio da spavam. Ona je bila van stana 45 minuta. Koja se žrtva vraća nasilniku? - ovim rečima je Luka u sudnici opisao jutro nakon što je izvršio nasilje nad Natašom.

PEVAČICA STOPIRALA POJAVLJIVANJE ŠOKANTNOG PORTALA SVOG MUŽA! Novi rat Nataše i Luke! Zabranila mu da objavljuje njen prljav veš!

- Ja sam ustao u devet sati, da odemo na salaš i da tamo provedemo dva dana, kao i da vratim ćerku iz prvog braka majci u Novi Sad. Otišao sam do roditelja na Novi Beograd, a ona je u 11 sati otišla u Urgentni centar. Koja žrtva nasilja izlazi u 11 sati sa PR-om i punomoćnikom? - dodao je Lazukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cinjenice

pre 5 godina

Lazukic je potpuno u pravu i ne znam šta je ovde sumanuto a 100% je sigurno da je Lazukic žrtva čim ga vi napadate..

Axax

pre 5 godina

Mislim da u njegovoj priči ima više istine od priče barbike udavače.

Izbori 2024

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59