• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.S.

20.07.2018

19:33

LUKA LAZUKIĆ ĆERKICU VIDEO NA POLA SATA: Bivši košarkaš konačno se sreo sa malom Katjom,  NATAŠA NIJE PRAVILA PROBLEM!!

Estrada

LUKA LAZUKIĆ ĆERKICU VIDEO NA POLA SATA: Bivši košarkaš konačno se sreo sa malom Katjom, NATAŠA NIJE PRAVILA PROBLEM!!

Podeli vest

Bivši košarkaš i IT stručnjak Luka Lazukić u sredu je prvi put posle tri meseca video petomesečnu ćerkicu Katju, koju je dobio u braku sa pevačicom Natašom Bekvalac. 

On nije imao nikakav kontakt sa devojčicom još od 14. aprila, kada je pretukao njenu majku.

Prema tvrdnjama našeg izvora, muž Nataše Bekvalac do sada nije znao ništa o devojčici, niti je pokazivao želju da je vidi.
- On se mesecima nije raspitivao o svom detetu. Prvi put ju je video pre dva dana, i to u Centru za socijalni rad. Oni su mu dozvolili da viđa ćerkicu svake srede, i to samo na pola sata, isključivo u kontrolisanim uslovima u prostorijama Centra - kaže izvor Informera koji je dobro upućen u celu situaciju.

Prema njegovim rečima, Nataša nije imala ništa protiv toga da Lazukić vidi Katju.
- Nije mu pravila nikakav problem oko susreta sa bebom. Ona ne želi da ćerki uskraćuje oca, niti da njih dvoje imaju loš odnos. Jedino što traži od Lazukića je da se što pre razvedu. Takođe, Nata posle svega ne želi da ima nikakav kontakt sa njim, pa je izbegla susret. Devojčicu je u Centar za socijalni rad dovela sa dadiljom, koja je dete uvela u zgradu. Dadilja je sačekala da se susret završi i vratila je bebu majci, koja je čekala ispred - otkriva naš sagovornik.

MOLIO SAM JE DA SE SMIRI, NASTAVILA JE DA VIČE! Luka Lazukić iznosi svoju odbranu za napad na Natašu Bekvalac!

Povodom naših saznanja, pozvali smo Luku Lazukića, koji nije želeo da daje izjave za medije, ali nas je preusmerio na svoju advokaticu Milicu Nicović.
- Luka do sada nije mogao da viđa Katju jer mu je izrečena mera zabrane prilaska još zakonitoj supruzi. Luka je zbog toga mnogo patio, ali upravo zbog mere koja je na snazi čekala se odluka suda po traženoj privremenoj meri kojom bi se njemu omogućilo viđanje deteta. Nekoliko puta smo slali urgencije za donošenje privremene mere, što je sud i doneo, pa će Luka u narednom periodu viđati malu Katju jednom nedeljno. To nije trajna odluka i mi se nadamo da će u budućnosti Luka moći češće da viđa dete, ali o tome će odlučiti Centar za socijalni rad nakon posmatranja njihovog odnosa.

Sa druge strane, Natašin advokat Nemanja Aleksić tvrdi da je Luka mogao da vidi ćerku i ranije, samo da je to želeo i tražio.
- On je tri meseca mogao da traži da je vidi, ali je to tek sada uradio - kaže Aleksić i objašnjava zbog čega Lazukić ćerkicu može da vidi samo na pola sata:
-S obzirom na to da Lazukić ima sklonosti ka agresiji, alkoholizmu, a možda čak i konzumiranju droga, Centar za socijalni rad je doneo vrlo restriktivno rešenje, po kome on može da viđa ćerku svake srede na pola sata u njihovim prostorijama, pod nadzorom i obezbeđenjem radnika Centra. Ne može da bude sam sa ćerkom.

ZA NATAŠU SE LEPE PSIHOPATE! Edita, bivša pevačica "Ministarki" digla glas protiv nasilnika!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59