• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2018

23:29

NATAŠA ME JE PIJANA I DROGIRANA TUKLA! Luka Lazukić izneo šokantne optužbe protiv pevačice

Estrada

NATAŠA ME JE PIJANA I DROGIRANA TUKLA! Luka Lazukić izneo šokantne optužbe protiv pevačice

Podeli vest

Luka Lazukić je u prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu po optužnici koja ga tereti za nasilje nad još uvek zakonitom suprugom Natašom Bekvalac

On je do detalja opisao šta se dogodilo u noći između 13. i 14.aprila u pevačicinom  stanu na Dedinju. Lazukić je ostao pri svojoj odbrani i rekao da je u pitanju lažno prijavljivanje njegove supruge, a posebno je istakao da je kobnog dana Nataša bila pod dejstvom alkohola, kao i da ima saznanja da je koristila i narkotike. 

- Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samopovređivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji. Sve samjoj  tolerisao, gledao na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut sa njene strane, nisam je udario, već sam je samo pomerio od sebe. branio sam se jer me je izbezumljena udfarala pesnicama po rukama. Osećala se na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike. Zbog toga insistiram na veštačenju - kaže dobro obavešten izvor.

LUKA LAZUKIĆ ĆERKICU VIDEO NA POLA SATA: Bivši košarkaš konačno se sreo sa malom Katjom, NATAŠA NIJE PRAVILA PROBLEM!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dalibor

pre 5 godina

Jaooooo mu price, najobicniji NEHLEBOVIC i probisvet, parazitsko govno. Ziveo na racun supruge, teski kompleksas i nesposobnjakovic, nesposoban da zaradi novac pa se grebe od supruge Natase. Verovatno ste i vi svi iz jazbine Informera najobicnije nesposobne gnjide i dzabalebarosi

Smrad

pre 5 godina

Koji smrad, smradina. Dajte ga meni, da mu postavim neka pitanja i da ga naučim, kako se ophoditi prema slabijem, bez obzira na pol. Dozvoliću mu da krene na mene, kako najbolje zna, ali za posledice, ne odgovaram. Biće mi potrebno. 15-ak minuta i sve ce mu biti jasno. Ima da orede, ko mala maca i da se seti, kad je majku za sisu ujeo.

Tanja

pre 5 godina

Bar pola je tacno.Nije ona cvecka.Dosta njih sa estrade i koriste alkohol i narkotike.

Biljana

pre 5 godina

Ona moze da ima finansijski problem zbog tebe jer sve vreme si na njenoj grbaci. Cuj bila je pijana pa jos i dro.irana. Ko ce tebi da ista verije kad izgovaras tonu neistine. Natasa glavu gore i sve ce se resiti u tvoju korist.

Misa

pre 5 godina

Postovani novinari, nemate li ekskluzivu, gore pominjani nije ekskluziva, mislim da da je zestoko psihicki bolestan. I voleo bih da mi izadje na crtu da vidi sta su batine. A vama velili pozdrav

Srna

pre 5 godina

Natasa nije bas olicenje cednosti, Ali se na tebi Luka Vidi da SI pokvarenjak, bednik, zao covek, materijalista...Na tvom licu nema Ni trunke dobrote... Uzalud pokusavas da Natasu predstavis kao,, damu s pistoljem"...Sve I da je takva( a nije) u ovom slucaju, njoj CE se uvek vise Verovati...Tvoja faca je faca prevaranta...I to onih najgorih..

Petar Golemi

pre 5 godina

ono NAta vole kintu ali i ovaj buzdovan ina telesnu masu za najmanje 40 % ceu od Natine...PA prijatelju prouci zakonemehanike....kada kamicak udari u stenu on se samo odbije od njike....

Biba

pre 5 godina

Hahahah,ovaj lik je fenomenalan. Šta će još da smisli. Opravdanje mu je ko malom Perici.

Nina

pre 5 godina

Naracno da jeste! Ne zna ta gde bije i na koga naskace! Zena lakog morala!

Kaya

pre 5 godina

Kako licemernoo!!! Pa,kad je tako Luka Lazukicu,kako to da si makanju ostavio kod potencijalne narkomanke i alkoholicarke? A jos i da je ne vidis par meseci? Luka Lazukicu,sto se kanalis toliko,a i ako te advokati tako uce,pa ti pogresnima placas zastupnistvo?! E,jado zajadjena..pa, da je istina..nema te sile koja bi uspela da me odvoji od deteta,a ti brze bolje si pobegao u Grcku,a dete naka ga kod narkomanke,kazes!!! Fujjjj!!!

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59