• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

22.07.2018

20:30

CECA JE BILA PRESTRAVLJENA! Srpska muzička diva priznala da je nudila pare bokseru KOG JE VELJKO NOKAUTIRAO!

Estrada

CECA JE BILA PRESTRAVLJENA! Srpska muzička diva priznala da je nudila pare bokseru KOG JE VELJKO NOKAUTIRAO!

Podeli vest

Naša najveća muzička diva Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana ima mnogo razloga za srću i ponos. Njena deca, Veljko i Anastasija nižu poslovne uspehe a mama je tu da ih uvek i u svemu podrži.

I dok broj pregleda na Anastasijinoj prvoj pesmi "Savršan par" neprestano raste, Veljko sa druge strane gradi uspešnu karijeru u ringu.

On je poslednju pobedu u sportu koji obožava, boksu, ostvario protiv Danila Staćonea i to tako što ga je nokautirao, nakon čega je reagovala i hitna pomoć.

Ceca je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" priznala da se veoma uplašila za zdravlje mladića kog je Veljko nokautirao.

-Ja prosto psihički ne mogu da izdržim da gledam to. Kada se desio ovaj poslednji nokaut ja sam bila prestravljena zbog mladog momka. Zvala sam tri, četiri puta iste večeri da vidim u kakvom je zdravstvenom stanju, ponudila sam svu moguću pomoć i ljudsku i finansijsku za ne daj Bože. 

Iako oni potpisuju da u ring ulaze na sopstvenu odgovornost i da su spremni da prihvate, daleko bilo, i najgore posledice. I Veljko se raspitivao u momku, on je već sutradan napustio bolnicu, bio je u dobrom stanju i mogao je da putuje - rekla je Ceca.

NEKA VELJKO PRAVI DECU, JA JOŠ NEĆU: Lepa Cecina ćerka poručila da je PREMLADA ZA PORODICU!

CECA PLAKALA I MOLILA SE DA ITALIJAN PREŽIVI! Pevačica teško podnela Veljkov meč u Jagodini!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija