• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pulsonline.rs

26.07.2018

09:35

(FOTO) KARLEUŠA PONIŽAVA RIJALITI ZVEZDE: Njihovi nastupi su sprdnja, VALJDA NE UZIMAJU PARE, KARAOKE su uvek bile za "DŽ"!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA PONIŽAVA RIJALITI ZVEZDE: Njihovi nastupi su sprdnja, VALJDA NE UZIMAJU PARE, KARAOKE su uvek bile za "DŽ"!

Podeli vest

Posle Kije Kockar na red su došle i ostale učesnice rijalitija, koje Jelena Karleuša vređa iz dana u dan

- Rijaliti učesnice nastupaju po klubovima tako što sa lap topa puštaju tuđe hitove(sa sve glasom drugog pevača) a one preko toga pevaju po neku reč. Ja se iskreno nadam se za tu sprdnju ne naplaćuje ulaz i da oni za to ne dobijaju honorare jer KARAOKE su uvek bile FREE - napisala je Karleuša, a budući da je spomenula učesnice rijalitija u množini, očigledno je na umu imala još nekog osim Kristine.

Tviter

(FOTO) KARLEUŠA BRUTALNO ISPROZIVALA KIJU, a onda joj je bivša zadrugarka ŽEŠĆE UZVRATILA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 5 godina

Samo pricaj to ti je jedino i ostalo posto ne znas da pevas ,a oni pevaju i to dobro mogla bi od njih da ucis.

Nikola

pre 5 godina

Ako si ti naučilau da pogodiš intonaciju pesme onda prihvatam tvoj komentar.

Nesa

pre 5 godina

Rece li im to andjeoski glas nase estradne scene? Koji si ti bre frik.

Drvoseca

pre 5 godina

Boze Jeco nemoj tako. Pa ti se jedna dama. Nije damski da vredjas bilo koga a narocito one koji znaju da pevaju.

Ljubo

pre 5 godina

Ova je stvarno rodjena samo da ti ogadi zensko ....

pjerdelagar

pre 5 godina

Jeleni Karleuši, bestidnoj beogradskoj uličarki, oholoj , od tudjih para i urodjene bahatosti , treba dati do znanja, kako je dozivljavaju normalni ljud, koji nisu toliko "pametni i moderni", kao ona "diva": Jelena Karleuša, bivsa devojka lokalnog kriminalca, saradnika policije, sa tom frizurom japanske hanume ,počela si karijeru, krešteći po kafanama. Onda si videla da je vrag odneo šalu, pa si našla podgojenog "medu", iz poznate pljačkaške porodice, ustremila se na njegove milione. Ali, ...u zlo doba, naidje glava kuće i nadje te nataknutu na ražanj telohranitelja Razočarani debeli meda, zabi ti nogu u dupe i tako ti propade prva akcija - (brak) . Šta ceš...udariš se čekićem u glavu, pokušavajući da resetuješ i sebe i druge i nateraš sve , da pomisle , da se to nije ni dogodilo. Onda ti se posreći....nadješ čoveka, dobricu, koji je unovčio jednu dečiju igru, zvanu fudbal, a koga je lopta dobro izudarala po glavi, pa se on mučenik, ne seća ni šta je bilo juče - i tako ti, napokon, unovčiš svoju mučenicu. Ni to ti nije bilo dovoljno, pa zaredaš po svim fudbalerima, koji vole starije kabaste žene. Šaljes im slike svoje "šajkače", plašiš malu decu, a svog muža, ponižavaš na najgori način, iako te spasio da ne ostanes na ulici, a karijeru nastavis ispod "Plavog mosta". Koristis njegovo totalno slepilo, da ni sada ne vidi rogove, sa kojima moze da postane zastitno lice "JELEN " piva. Zato "divo" : Budi prema sebi realna, onoliko koliko si bezobrazna i brutalna prema tim devojkama, koje sve redom vredjas, iako sve redom,bolje pevaju od tebe, a prisiljeni su da slušaju tvoje uvrede, kojima lečiš komplekse. Najsmesnije , kad sebe nazivač "beograDŽankom", a zaboravljas svoje poreklo. Ti si obična glavata , lička kobila , poreklom iz sela BRLOG u Lici. A ime tog tvog sela, nekako baš najviše govori o tebi, onako, sudbinski. Iako...selo nije krivo. Klošarko, uličarska. P. S. Kakav zanosan glas...kakvi trileri i ukrasi... koji raspon tonaliteta...Ovo je diva u elementu : https://www.youtube.com/watch?v=9B-G0izGu3s

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija