• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

26.07.2018

09:48

DRAMA NA MEDENOM MESECU! Aleksandra Prijović hitno završila u bolnici, FILIP SE IZBEZUMIO!

Estrada

DRAMA NA MEDENOM MESECU! Aleksandra Prijović hitno završila u bolnici, FILIP SE IZBEZUMIO!

Podeli vest

Iako zbog pevačicinih nastupa Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu otišli na medeni mesec, odmor u Crnoj Gori je trebalo da bude makar nalik tom mladenačkom putovanju. Međutim, sve je krenulo po zlu. Iako su samo za noć platili pet hiljada evra kako bi se potpuno opustili i uživali u kratkom odmoru, njima je letovanje preselo. Kako saznajemo, Aleksandra se okliznula na jahti i posekla na metalni rukohvat od stepenica koje vode u potpalublje zbog čega je završila u bolnici

- Aleksandra i Filip su iznajmili jahtu kako bi mogli d akrstare Jadranom. Međutim, mini medeni mesec se pretvorio u pakao. Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Aleksandra je krenula da uzme mleko za sunčanje i u trenutku se okliznula, nije uspela da se zadrži i ublaži pad. Noge su joj bukvalno izletele i desnom je okrznula rukohvat pored stepenica koje vode u potpalublje. Kako je u pitanju bio oštar limeni deo, ona je posekla desnu nogu i deo stopala sa gornje strane. Filip je za to vreme pripremao jahtu za plovidbu i kada je ona vrisnula potpuno se izbezumio. Naročito što je u sekundi na palubi bilo mnogo krvi - priča izvor koji se zatekao na doku i sve to posmatrao.

PRIJA I FILIP SE POSVAĐALI! Problemi u braku su već počeli, ALEKSANDRA SAMA PLAKALA NA MORU!

- Zajedno sa još nekoliko ljudi koji su bili na susednim jahtama pritrčao sam da pomognem. Filip je skinuo majicu kako bi joj vezao ranu jer je stvarno delovalo da će iskrvariti. Uzeo ju je u naručje i odveo u Budvu u Hitnu pomoć, ali kako je bila gužva panika je savladala oboje. Prolaznici su ih uputili u obližnju privatnu kliniku gde je Aleksandri ukazana prva pomoć - objašnjava izvor i dodaje:

- Tek uveče sam sreo Filipa koji mi je rekao da je rana na nozi morala da se ušiva jer je bila duboka, dok ona na gornjoj strani stopala ne. Međutim kako je povreda bila u blizini tetive, sve je izgledalo mnogo gore zbog krvi koja je lila na sve strane. Ona sada na nozi ima četiri kopče i neće moći da se kupa.

SKANDAL U BUDVI! Aleksandru Prijović napali PIJANI RUSI, upalo obezbeđenje u sobu, FILIP NIJE MOGAO DA JE SMIRI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 5 godina

E sad ne mogu da idem da radim od soka!!!E bas me zabole!!!

Banjo

pre 5 godina

Nemoj tako gde ce ti dusa. Moja ruza prestala da daje mleko kada sam joj to rocitao. Sva se potresla zbog njih.

Ljuba

pre 5 godina

....kad hoce jahtu, ja bih im dzabe dao moj camac na naduvavanje i da se nauzivaju po Savi bas...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija