• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

26.07.2018

13:47

GOCA TRŽAN PRVI PUT O BEBI MILJANE KULIĆ I NJENOG BIVŠEG MUŽA: To dete Leni NEĆE BITI BRAT!

Estrada

GOCA TRŽAN PRVI PUT O BEBI MILJANE KULIĆ I NJENOG BIVŠEG MUŽA: To dete Leni NEĆE BITI BRAT!

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan bila je gost u emisiji "Rada sam" koju vodi Radmila Radenović. Tom prilikom, Goca se iznervirala i oštro odgovorila na pitanje o Ivanu Marinkoviću i Miljani Kulić sa kojom bi njen bivši muž uskoro trebalo da dobije bebu

- Nemam pojma, ja to nisam gledala i pravo da ti kažem, baš me briga - rekla je pevačica vidno iznervirana.

Kada je voditeljka upitala, šta misliš o novonastaloj situacija, rekla je:

- To nije deo mog života. Ne znam zašto bih ja nešto kometarisala.

- Pa zato što imaš dete sa tim čovekom - prokomentarisala je voditeljka, na šta joj je pevačica odgovorila:

- Pa dobro da, slažem se...

- To dete će biti brat ili sestra Leni... Ustvari brat, već znamo da je dečak - ubacila se voditeljka.

- Neće! Kako da ti kažem... Neće, sve dok moje dete... To dete ima već toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo joj priredili njen biološki otac i ja da zaista ne želim time da joj dodatno komplikujem život. Kada bude napunila osamnaest godina imaće pravo izbora i da kaže da li želi da bude u kontaktu sa tom osobom. Do tada, ja ću učiniti sve da je zaštitim od bilo kakve vrste zloupotrebe. To je moja dužnost kao njenog staratelja - rekla je pevačica i time jasno iznela stav o bivšem suprugu i svemu što se trenutno u njegovom životu dešava.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jeca

pre 5 godina

Htela on da prizna ili ne... oni ce biti srodnici po ocu. Ni jedno dete nije krivo zbog postupaka svojih roditelja... Nije lepo sa njene strane da krije tako nesto od svog deteta i da joj brani da se vidja sa ocem i polubratom!!!

Sima

pre 5 godina

E ni ja ne bih dozvolio ni da se vide. Samo vidi ovu Miljanu!!!

AS

pre 5 godina

NI PO ZAKONU NESME DA BRANI DETETU DA VIĐA OSOBE KOJE SU JOJ KRVNA VEZA, U OVOM SLUČAJU BRAT PO OCU. IZUZETNO BLISKA KRVNA VEZA.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija