• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2018

15:59

VIDIĆU, UVEK ĆEŠ BITI SAMO MULJ!  Andrena Čekić bez dlake na jeziku odbrusila kreatoru!

Estrada

VIDIĆU, UVEK ĆEŠ BITI SAMO MULJ! Andrena Čekić bez dlake na jeziku odbrusila kreatoru!

Podeli vest

Modni kreator Saša Vidić poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku i ne preza od javnih sukoba, a ovog puta njegov komentar zasmetao je pevačici Andreani Čekić

Prilikom komentarisanja odevnih kombinacija javnih ličnosti u jednom magazinu, Saša je negativno ocenio stajling Andreane Čekić, a njoj ove reči nisu prijale, pa mu se javno obratila na društvenim mrežama.

- Gospođice Vidić, ti i dalje ne možeš da shvatiš, jer ti je droga pojela vijuge, da ću te svaki put, kada izjaviš ružne stvari za mene, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje, zvano "istina". Pa da počnemo... u prethodnom "ocenjivanju" sa jedne strane govoriš da sam grdna, sa druge strane govoriš da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da... setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio "šut kartu" od Cece? Od žene, koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu? Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek. Gde su ti pozivnice na razna veselja, koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem. Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli - napisala je Andreana na društvenim mrežama, a zatim nastavila:

pink.rs


- Drage koleginice, koje ste "na meti" Gospođice Vidić: morate da znate da to nije strašno, jer osoba koja vas ocenjuje, nije kompetentna. Kompetentni su oni koji sa sobom nose rezultate u svom poslu, koji novčano ne zavise od rubrike u novinama i koji se bave ličnim napretkom. Vidiću, uvek ćeš biti samo mulj, nikada Avantgarde. P.S. Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji "Premijera" rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parčeta hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno. P.P.S. Ako ti je lakše, možemo i na sud, samo ne znam ko će ti platiti advokata. Moraś da shvatiš da sam dobar čovek i da zaista brinem o tebi, zato ću te kao stari dobri prijatelj zamoliti da se dozoveš i prestaneš da se uvlačiš u još veće neprijatnosti - napisala je pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ddd

pre 5 godina

Bravo! Konačno da neko ovom priučenom šnajderu i lažnom kreatoru saspe istinu u lice!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija