• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir stars/informer.rs

02.08.2018

08:15

PROŽIVLJAVALA SAM PAKAO,  A ĆUTALA SAM I PRAVILA SE DA JE SVE LEPO: Pevačica Tanja Savić otvorila dušu o braku!

Estrada

PROŽIVLJAVALA SAM PAKAO, A ĆUTALA SAM I PRAVILA SE DA JE SVE LEPO: Pevačica Tanja Savić otvorila dušu o braku!

Podeli vest

Dok javne ličnosti obično vole da predstavljaju svoj život srećnijim, blistavijim i glamuroznijim nego što on to u stvarnosti zaista jeste, Tanja Savić spada u red onih retkih koji istinu predočavaju u nefiltriranom obliku

Tokom poslednjeg intervjua, ona je otvorila dušu i priznala da u mladosti nije očekivala da će brak izgledati onako kako se ispotavilo da ova zajednica funkcioniše u stvarnosti.

- Kao i svaka devojka, zamišljala sam princa na belom konju, a umesto toga dobila sam borbu. Brak je, htele mi to žene da priznamo ili ne, jedna velika borba, sa svim svojim usponima i padovima. Ponekad bude situacija iz kojih misliš da ne možeš da se izvučeš, ali ipak to učiniš, postaneš jači i dobiješ više od onoga što si očekivao od partnera. Uporedo sa tim, kada vidiš preko kojih stvari ti je suprug prešao, dobiješ neverovatnu volju da se boriš za vašu ljubav. Verujem da je to obostrano - rekla je pevačica.

Informer

- Ranije sam ćutala i pravila se da mi je lepo, dok sam u sebi proživljavala pakao. Prestala sam to da radim i najlepše se osećam kada se isplačem i sve izbacim iz sebe. Uporedo s tim, shvatila sam da postoje stvari zbog kojih se ne treba nervirati, a isto tako, da je važno opraštati ljudima - izjavila je Tanja Savić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Oprastaj danas,oprastaj sutra muzu ,prestajes da cenis sebe unutar duse! Zivot je jedan i ne treba trositi energiju na coveka sa kojim imas puno neslaganja.Tanja je mogla da bude Br 1 pevacica ali muz je unazadio.Uzmes svoju decu i napred sama kroz zivot,narocito jer je pisalo da je Tanjin muz konzument narkotika.Kakav je on primer svojoj deci,kakav muz???Covek mora ,koliko god da boli,a boli,da presece,amputira ono sto te cini nesrecnom...jer formiranu licnost nikada ne mozes da promenis...to je gubljenje vremena...a zivot nema reprizu...

Lala iz Banata

pre 5 godina

Брак ти је девојко, буре пуно гована, на чијем врху се налази... - МЕД...!! Сладак мед, који се брзо потроши у заједничком "ручку"...А кад се потроши...дођу деца, и обавезе... а онда и оно што је остало на дну бурета...Да се "једе" до краја живота...!! Ето...добродошла у свет... - ОДРАСЛИХ...!!

Tanja

pre 5 godina

Ima zena koje prezivljavaju pakao i zbog finansijske nesamostalnosti ne mogu da se razvedu.Nemaju stan,dobar posao...Razvod bi bio vece zlo.Tanja Savic ne mora nikog da trpi.Samostalna je.Dobro zaradjuje.Zasto bi ostala u braku ako joj nije dobro.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija