• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2018

14:39

(VIDEO) DA LI STE SPREMNI ZA MAGIJU? Severina i Jala Brat objavili novi spot!

Estrada

(VIDEO) DA LI STE SPREMNI ZA MAGIJU? Severina i Jala Brat objavili novi spot!

Podeli vest

Dugoočekivani singl 'Magija', duet Severine i Jala Brata, objavljen je danas u podne na Severininoj Fejsbuk stranici

Režiju i koreografiju 'Magije' potpisuje Anže Škrube, na ovim prostorima najpoznatiji po svom radu koreografa u slovenskoj plesnoj skupini 'Maestro' i po saradnji s Tomažom Pandurom i Severinom na njenoj turneji 'Dobrodošao u klub'. 'Magija' je Severinin i Anžeov hommage najvećem magu scenske umetnosti, Tomažu Panduru. 'Magija' je i veliko hvala svima koji su radili s Tomažem, Severinom i Anžeom, svima koji su osetili svu čar i magiju saradnje tako velikih umetnika. Magija će trajati večno...

 - Hvala Jala Bratu i Buba Corelliju na ovoj 'Magiji' i na tome što su svojim pjesmama otvorili još jedan novi prozorčić u mojoj glazbi prema horizontu novih žanrova. Ova pjesma je živa energija. Hvala Anžeu što je svojom režijom i koreografijom podcrtao sve gore navedeno. Hvala svim plesačima i brojnoj ekipi od 50 ljudi, koji su nam pomogli da ovu 'Magiju' zajedno učinimo magičnom – Severina.

 - Sve je nastalo vrlo jednostavno, pokušali smo da spojimo neke naše želje i stilove, da bi na kraju od svega toga dobili pravu magiju. Pesma zavodi na sebi svojstven način, magičan i verujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim– Jala Brat

- Severina je i ovim video projektom pokazala da je najveća zvezda Balkana. Osim vokalnog izvođenja, s predanim radom i probama, rasturila je i moju koreografiju. Dobar smo tim jer razume moju ideju i dobro se nadopunjujemo. Uvek je zadovoljstvo raditi s njom jer je veliki profesionalac/umetnik, punim srcem dolazi na set i daje sve od sebe – Anže Škrube

Anže Škrube jedan je od vodećih globalnih kreativnih direktora i koreografa sa sedištem u Los Angelesu, Kalifornija. Rođen i odrastao u Sloveniji, nastupao je uz svetski poznate izvođače kao što su Prince, Usher, Justin Timberlake i Meghan Trainor. Odradio je svetsku turneju s Chris Brownom te tribute za Michael Jacksona, a nedavno je saradjivao i s Taylor Swift.

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Tajni plan Putina za Iran i Izrael! Ovo odlučio da uradi?! Oči celog sveta uprte u Rusiju: Ako je tačno, čeka nas još strašniji scenario!
NJIH CILJA

Tajni plan Putina za Iran i Izrael! Ovo odlučio da uradi?! Oči celog sveta uprte u Rusiju: Ako je tačno, čeka nas još strašniji scenario!

Oči sveta su trenutno uprte u situaciju na Bliskom istoku. Prvi put u istoriji Islamske Republike, Iran je u nedelju uveče direktno napao svog najvećeg neprijatelja Izrael. Prema Izraelu, ukupno je ispaljeno oko 300 projektila, ali su gotovo sve presreli izraelska vojska i njeni saveznici. Mnogi su odmah postavili pitanje kakva je uloga ruskog predsednika Vladimira Putina ovom sukobu.

16.04.2024

10:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija