• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

06.08.2018

21:15

PEVAČICA I REPER NAPRAVILI GLAMUROZNU PROSLAVU! Ana i Rasta pukli 50.000 evra na Tarino krštenje!

Estrada

PEVAČICA I REPER NAPRAVILI GLAMUROZNU PROSLAVU! Ana i Rasta pukli 50.000 evra na Tarino krštenje!

Podeli vest

Ana Nikolić i Stefan Đurić organizovali slavlje u čast svoje mezimice u luksuznom beogradskom hotelu "Hilton"

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta iskeširali su 50.000 evra za krštenje ćerke Tare, saznaje Informer. Pevačica i reper su krstili naslednicu u crkvi na Čukaričkoj padini, a potom su napravili slavlje za oko 150 ljudi u prestižnom beogradskom hotelu "Hilton". Zanimljivo je to da na spisku zvanica nisu bile poznate ličnosti, koje svi sa estrade obično zovu na privatna slavlja.

- Ana i Rasta ne žele da eksponiraju privatni život, pa su u

Nisu zvali kolege

Niko sa estrade nije bio pozvan na žurku jer su Ana i Rasta želeli da sakriju od medija sve detalje proslave

tajnosti organizovali sve u vezi sa Tarinim prvim rođendanom i krštenjem. Nisu želeli da zovu kolege jer su mislili da će neko od poznatih ispričati sve detalje medijima. Na samu proslavu nisu štedeli para. Ana je Tari kupila skupocenu haljinicu. Dugo je birala garderobicu za svoju princezu. Ovaj dan joj je veoma važan - kaže izvor Informera.

On dodaje da je Nikolićeva, dok je radila na pripremama, bila veoma emotivna, pa je umela i

Ana emotivna

Pevačica je dugo birala haljinicu za ćerkicu. Bila je toliko raznežena da je nekoliko puta i zaplakala

suzu da pusti.

- Ana je mnogo vezana za Taru, pa joj je čin njenog krštenja nešto posebno. U nekoliko navrata je zaplakala dok je birala haljinicu, a često se i prisećala momenata kada se Tara tek rodila. Baš je bila raznežena kao i svaka majka - dodaje naš sagovornik.

Ana je u petak proslavila Tarin prvi rođendan u krugu porodice. Rasta nije bio prisutan jer je imao zakazan nastup u Crnoj Gori. Njega je jedan čovek na društvenim mrežama isprozivao zbog toga, a on mu je kratko odbrusio u svom stilu:

Ana nije došla u crkvu

Nikolićeva nije prisustvovala samom činu krštenja svoje mezimice u crkvi na Čukaričkoj padini. Kako Informer saznaje, pevačica je želela da ispoštuje stari srpski običaj po kom majke nisu u crkvi tokom obreda.

- Nekada je bila praksa da se bebe krste pre nego što napune 40 dana, pa majke zato nisu bile prisutne. Bez obzira na to što se deca sada često krste mnogo kasnije, pojedine porodice i dalje poštuju ovaj običaj - kaže naš sagovornik.

- Oprosti sebi što si dovoljno uskog shvatanja života na ivici debilizma na nivou zaostalog deteta ako ne možeš da shvatiš da u životu postoji žrtva i da se žrtvujemo za ljude koje volimo.

ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: Ovo je moj najveći životni poraz!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iv

pre 5 godina

Boze dragi,ja ruznije stvorenje od ovog raste nisam video

Darko

pre 5 godina

Hahaha koja glupost ..Nisu hteli da zovu kolege da se ne eksponiraju ??A nije eksponiranje naslov da su potrosili 50.000e ..To je sitnica hahaha..Jao boze boze seljačizmu nikad kraja.Nema kako da dospeju u javnost pa onda plati i na kraju zabiberi sa naslovom.Bilo bi skromno i u tajnosti da je 50.000dinara..

Mira

pre 5 godina

Ako je ovo glamur,ja sam engleska kraljica ha ha ha

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija