• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

06.08.2018

21:20

HALID MUSLIMOVIĆ ME JE ŠUTIRAO I PESNIČIO: Ispovest žene koja tvrdi da ju je pevač prebio, jer je TRAŽILA DA VRATI DUG OD 100.000 EVRA!

Estrada

HALID MUSLIMOVIĆ ME JE ŠUTIRAO I PESNIČIO: Ispovest žene koja tvrdi da ju je pevač prebio, jer je TRAŽILA DA VRATI DUG OD 100.000 EVRA!

Podeli vest

Sonja Bašić kaže da se folker brutalno iživljavao nad njom zato što je tražila da joj vrati dug od 100.000 evra

Bivša ljubavnica Halida Bešlića Sonja Bašić kaže da se pevač nad njom brutalno iživljavao jer nije hteo da joj vrati dug od oko 100.000 evra. Dok su bili u vezi, preduzetnica iz Melburna pozajmljivala je, kako tvrdi, novac folkeru, plaćala mu pesme i spotove.

Poslednjih meseci pokušavala je da okonča vezu sa njim, ali je

Agresivan

Često je umeo da eksplodira. Počne da se svađa, da me psuje. Ja sam to jedno vreme trpela, ali onda sam odlučila da raskinemo

Sonja Bašić

prvo želela da povrati svoje pare.

- Mi smo bili ljubavnici poslednje tri godine. On je sa svojom ženom Adelisom samo u fiktivnom braku, pa sam zato pristala na takav odnos. Međutim, poslednjih meseci sam želela da prekinem tu priču. 

U noći između 26. i 27. jula smo razgovarali u kolima, tražila sam da mi vrati 100.000 evra. Rekla sam mu da želim da prekinem sa njim svaki kontakt - započinje svoju zastrašujuću ispovest Sonja i dodaje:

- Vozio me je u stan i kada sam pokrenula pitanje duga, počeo je da me udara rukom preko usta. Vikala sam, pa je zaustavio auto i uhvatio me za kosu i izbacio me napolje. Pala sam na neki kamenjar i ugruvala se. Tu je nastavio da me bije, šutira, da se iživljava dok sam ja zapomagala. Pokušala sam da iz kola uzmem torbu, i u jednom trenutku me je udario pesnicom u vilicu i ja sam počela da gubim svest. Onda me je ugrizao za desnu ruku, nekih pet centimetara.

 Ne znam

Ljubavnici tri godine

Mi smo bili ljubavnici poslednje tri godine. On je sa svojom ženom Adelisom samo u fiktivnom braku, pa sam zato pristala na takav odnos

Sonja Bašić

koji deo tela me je najviše boleo. Probala sam da uzmem torbu iz auta da bih pobegla, međutim uhvatio me je za kosu i ubacio u auto. U kolima je nastavio da me grebe, pesniči i udara. Bilo je užasno. Vozio je ka Banjaluci 150 kilometara na sat i ja sam kukala da se bojim, a on me je sve vreme udarao u usta - priseća se Halidova ljubavnica, a kao dokaz da ju je Halid tukao prilaže fotografiju na kojoj se vidi da ima modrice i ogrebotine

Ona nam objašnjava da je prijavila Halida policiji čim je uspela da se iščupa iz njegovih kandži. Tvrdi da je pevaču tužilac izrekao meru zabrane prilaska.

Sonja dodaje da je poslednje tri godine sve plaćala svom bivšem ljubavniku.

Halid: Bila je pijana, sama se povredila

Halid Muslimović kaže da je laž sve što je Sonja ispričala za Informer. Pevač kaže da ga je ljubavnica napala mrtva pijana i da se sama povredila.

- Te večeri smo sedeli zajedno. Ona je popila dve litre viskija, a kad je pijana zna da bude agresivna. Nije bilo taksija i ja sam se ponudio da je odvezem kući. Nisam je ni tukao nego se ona bacakala i povredila se sama - kaže Halid, dodajući da sa Sonjom nikada nije bio u vezi:

- Možda je ona umislila da smo zajedno, ali to nije istina. Samo hoće da mi napakosti, ja ne znam zašto.

- Finansirala sam njegove pesme, spotove koje je snimao u Turskoj, plaćala sam mu hotele, pomagala sam mu i oko dece dece. Dala sam mu preko 100.000 evra. A on je malo-malo umeo da eksplodira. Počne da se svađa, da me psuje. Ja sam to jedno vreme trpela, ali onda sam odlučila da završim sa tim. Tražila sam mu da mi vrati novac, a on me je molio da ga ne ostavljam. Tvrdio je da će se promeniti čim reši probleme, ali to se nikada nije dogodilo. Na kraju je pokazao svoje najgore lice i pretukao me je.

HALID MUSLIMOVIĆ PRETUKAO ŽENU? Pevač joj pretio da će je "POJESTI MRAK", pa završio u policiji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Popila 2 litre viskija pa se sama bacakala da se povredi. Koga on laze? On umislio da su svi kao oni sto ga slusju, bez mozga jer slusati njega moze samo neko bez mozga.

edina

pre 5 godina

Kad sam procitala ovu pricu odma vidis da je Sonja osisana za lovu koju nece nikad dobiti od ovog oronulog sponzorasa koji kao zivi u fiktivnom braku.Halid normalno laze , gde moze zena popiti dve litre viskija i ostati ziva?

zorrana

pre 5 godina

Budi srecna ako nisi trudna, ima da se vuces po sudu za pare ko one sa Kebom i M. Ilicem koji se posle *ebanja nesecaju nicega

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija