• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

22.08.2018

15:15

ZAKOPČANA DO GRLA! Dragana Mirković otkrila zašto se 34 GODINE NIJE SLIKALA U KUPAĆEM!

Estrada

ZAKOPČANA DO GRLA! Dragana Mirković otkrila zašto se 34 GODINE NIJE SLIKALA U KUPAĆEM!

Podeli vest

Posle 34 godine, od kada je Dragana na sceni, nije se pojavila niti jedna njena fotografija na kojoj pozira u kupaćem kostimu, što je, složićete se, sa dame sa estrade dosta neuobičajena pojava

Dragana je sada otkrila zašto je to tako i konačno razrešila misteriju:

 - Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam ja sam to uvek odbijala. Ja nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno iskreno  -  rekla je Dragana za emisiju Ekskluzivno i šokirala sve svojom istrajnošću i nepokolebljivim stavom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija