• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

04.09.2018

19:55

VODITELJKA ZADRUGE NEDELJAMA VOZILA BOMBU U KOLIMA: Policija sumnja, od stajanja eksploziv postao nestabilan PA SE SAM SE AKTIVIRAO!

Estrada

VODITELJKA ZADRUGE NEDELJAMA VOZILA BOMBU U KOLIMA: Policija sumnja, od stajanja eksploziv postao nestabilan PA SE SAM SE AKTIVIRAO!

Podeli vest

Policija sumnja da je eksploziv još pre nekoliko sedmica podmetnut pod džip Dušice Jakovljević. Počinioci nisu stigli da aktiviraju bombu, najverovatnije namenjenu njenom dečku Jovici Aleksiću, pa je ona sama eksplodirala

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević nedeljama je vozila džip ispod kog se nalazila bomba, saznaje Informer!

Prema našim informacijama iz policije, počinioci nisu stigli da aktiviraju eksploziv, koji je najverovatnije bio namenjen Dušičinom dečku Jovici

Vozila i decu

Svakodnevno sam koristila taj automobil za lične potrebe i sama sam ga kupila jer stalno vozim mnogo dece sa sobom

Dušica

Aleksiću, pa je posle nekoliko sedmica postao nestabilan i eksplodirao je u subotu ujutru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Opasna eksplozivna naprava je podmetnuta u "tojotu lend kruzer", kojim je voditeljka "Zadruge" vozila i svoju jedanaestogodišnju ćerku Anđelu i devetogodišnjeg sina Ognjena.

Ispred škole

- Nadležni organi su došli do stravičnog otkrića da je Jakovljevićeva sa svojom maloletnom decom mogla svakog časa da bude dignuta u vazduh. Bomba je duže vreme bila u džipu, moguće čak i nekoliko sedmica. Pretpostavlja se da su za sada nepoznati počinioci čekali da se Dušičin dečko Jovica Aleksić, kum ubijenog Dragoja Tršića Trše, vrati u Srbiju, pa da aktiviraju čak kilogram eksploziva. Za sve to vreme voditeljka je vozila automobil i u njemu svoju decu, ali i porodicu i prijatelje, ne sluteći da su svakog trenutka na korak od smrti - otkriva izvor blizak istrazi.

Prema

Istražuju i ovo

U policiji pretpostavljaju da je eksploziv zbog tolikog stajanja postao nestabilan, pa se sam aktivirao

njegovim rečima, još je nejasno zbog čega su kola dignuta u vazduh.

- U policiji pretpostavljaju da je eksploziv zbog tolikog stajanja postao nestabilan, pa se sam aktivirao i eksplodirao. To znači da je u autu mogao da nastrada bilo ko, ali i da je to moglo da se desi u gustom saobraćaju, ispred škole, obdaništa... - priča naš sagovornik i dodaje:

Na lekovima za smirenje

- Dušica je u šoku zbog svega, a ovo saznanje ju je dodatno dotuklo. Ona je sve vreme na lekovima za smirenje jer nikako ne može da shvati da bi neko želeo da naudi njenoj porodici.

Dušica je na televiziji Pink potvrdila da je tim autom vozila i decu.

Dušica: Verujem da će policija uhvatiti krivce

Voditeljka Pinka kaže da zbog istrage ne želi više da komentariše detalje slučaja, već da će prepustiti nadležnim organima da otkriju krivce.

- Čula sam razne verzije oko toga šta se desilo, ali sačekaću da policija uradi svoj posao. Žao mi je što svi pominju mog partnera, koji s ovim nema ništa i koji godinama nije u Beogradu - poručuje Dušica.

- Svakodnevno sam koristila taj automobil za lične potrebe i sama sam ga kupila jer stalno vodim i vozim mnogo dece sa sobom. Imam veliku porodicu - ispričala je Jakovljevićeva.

MAFIJAŠKI NAPAD O KOM SE PRIČA: Na Dušicu Jakovljević bacili bombu ZBOG ZADRUGE?!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA POSLE EKSPLOZIJE DŽIPA: Ovo je bio napad na mene, auto sam ja kupila!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija