• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

20.09.2018

08:11

PREOKRET DARKA LAZIĆA I ANE SEVIĆ! Bili su pred razvodom, a onda je pevač okrenuo list i SVE SE PROMENILO!

Estrada

PREOKRET DARKA LAZIĆA I ANE SEVIĆ! Bili su pred razvodom, a onda je pevač okrenuo list i SVE SE PROMENILO!

Podeli vest

Mlada folk zvezda Darko Lazić stavio je tačku na zajednički život sa koleginicom Anom Sević početkom godine, ali još uvek nije i zvanično razveden. Kako pišu mediji, brakorazvodna parnica i dalje traje, jer Darko i Ana ne mogu da se dogovore oko podele imovine

 - Ana je računala na to da će Darko njoj ostaviti veliki stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno živeli tokom braka i da će u njemu moći lagodno da živi sa svojom naslednicom Lorenom. Međutim, Darko je previše novca dao za taj stan da bi ga tek tako njoj ostavio, zato je rešio da sudskim putem reše to pitanje. Dok on traži da stan ostane njemu, ona pak zahteva da stan ostane njoj, jer će u njemu živeti sa njihovom ćerkom Lorenom. To traje mesecima, a kraj sudskog procesa se ne nazire. Tek kada budu rešili pitanje stana onda će biti i zvanično razvedeni -  otkriva zizvor blizak nekadašnjem paru i objašnjava kako oni trenutno funkcionišu.

KOLIKO JE DEBEO! NIKAD OVAKO LOŠE NIJE IZGLEDAO! Komšinica otkrila u kakvom je stanju DARKO LAZIĆ!

 - Dok sud ne odluči kome ostaje luksuzna nekretnina, u njoj žive Ana i Lorena. Upravo zbog cele ove situacije se nedavno naljutila na komšije, kada su sa interfona skinuli prezime Lazić, jer zapravo, stan još uvek nije njen. Dok Ana boravi u još uvek Darkovom stanu, pevač živi u svom drugom stanu, koji se takođe nalazi u Beogradu i povremeno odlazi u Brestač, gde je sagradio kuću. Dok su bili u braku, Darko je stan u kojem sada živi u prestonici izdavao, a sada u njemu boravi sa novom devojkom. Kupio ga je pre nego što je upoznao Anu, pa na tu nekretninu Ana zakonski nema pravo. Među njima su se pogoršali odnosi zbog stana, i viđaju se samo kada Darko treba da se vidi sa Lorenom. Ćerka malo provodi vreme sa majkom, malo sa ocem, a starateljstvo će verovatno Darko prepustiti Ani -  tvrdi izvor.

Prema njegovim rečima, Darko je shvatio da u stan koji je on pazario, a koji je ostavio supruzi i ćerki, često dolazi Anin novi dečko.

 - Darko je sam kupio taj stan, ali kako je to imovina stečena u braku, sud bi mogao da donese odluku da on ipak mora Ani da isplati neki deo. Lazić svakako planira da taj stan ostavi ćerki, ali je revoltiran Aninim ponašanjem odlučio da joj ga ne prepusti i ne prepiše na njeno ime. Naročito što ona sada ima imućnog muškarca pored sebe, pa pevača prijatelji savetuju da joj ne daje više novca nego što sud odredi. Inače, Darko je do sada davao i šakom i kapom Ani i nije pitao za šta joj treba taj novac, želeo je da njihova ćerka i dalje živi komforno i ide u najbolje školice, te da o njoj brinu dadilje -  objašnjava Darkov prijatelj, koji smatra da je Ana dugo živela na pevačev račun.

Darko Lazić nije bio previše raspoložen da priča na ovu temu, ali je potvrdio ove informacije:

 - Kome će stan ostati još uvek se ne zna. Radimo na tome... Time se sud bavi. Ne želim još uvek da pričam o tome, nadam se da razumete -  rekao je pevač i potvrdio da sudski još uvek nije razveden, iako se pričalo da je na njihov brak stavljena tačka i zakonski.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pravnik

pre 5 godina

Gospodo, brakorazvodna parnica nema nikakve veze sa imovinom brak se razvede a u novoj parnici se resavaju imovinski sporovi oko podele imovine stecene u braku. Te parnice po pravilu dugo traju zbog specificnog nacina dokazivanja nekad i do 10 god dok se brak razvodina drugom ili trecem rocistu ako je pokrenut tuzbom a ukoliko je zahtev za razvod sporazuman onda na prvom. Pozdra

Stojan

pre 5 godina

On kupio stan pa napravio kucu, on upotrebljava droge, napija se itd. a ona stalno radi kao pevacica i kao voditelj. Pa onda on kupi stan. Nesto nije kako treba u toj vasoj prici. A sta je onda ona kupila od nekretnina ili se pare trosila samo da ga hrani i oblaci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59