• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

27.09.2018

13:37

(VIDEO) KARLEUŠA PROGOVORILA O VELIKOJ TAJNI: Vrlo često nisam imala čak ni za čarape!

Estrada

(VIDEO) KARLEUŠA PROGOVORILA O VELIKOJ TAJNI: Vrlo često nisam imala čak ni za čarape!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša se na estradnom nebu pojavila davne 1995. a već tada je privukla pažnju. Međutim, mnogo puta je bila na meti osude, a je njen muzički početak bio vrlo težak. Jelena se nikad nije predavala, a ono što je otkrila u jednoj televizijskoj emisiji iznenadilo je mnoge

Naime, Jelena i njena mama Divna bile su u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji, pa kako je otkrila Jelena, na početku karijere nije imala da kupi ni osnovne stvari.

KARLEUŠA: U Kini me gledaju kao vanzemaljca

Danas o njenom stilu oblačenja govore i svetski mediji, ali na početku nije bilo tako.

 - Kada sam ja počinjala usred onog rata, morala sam da se dovijam. Ono što sam ja želela da nosim niti sam mogla da kupim, niti sam imala gde da kupim niti sam imala čime da kupim. Vrlo često nisam imala čak ni za čarape. Sećam se mog prvog televizijskog gostovanja. Bilo je to baš na RTS-u. Imala sam strašnu temu. Imala sam sašivenu haljinicu od nekog srebrnog materijala, pozajmljenog srebrnog materijala i nisam imala čak ni čarape. Eto to je sa ove tačke gledišta jedna smešna priča. Imala sam stravičnu frizuru, bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina i izgledala sam dosta starije -  otkrila je Jelena.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sebicna na majku

pre 5 godina

Verujem da ni njena deca ne bi imala ni za carape da nemaju brizznog oca i da bi im ova sve prozdrnula.

Bane

pre 5 godina

Ajde majke ti ne kj.. ,tata ti u to vreme zario i palio policijom a ti kao klinka izlazila sa nabedjenim kriminalcima i nisi imala za carape,bolje cuti

MILETA

pre 5 godina

MAJKA DIVNA JE VRLO SNALAZLJIVA,A OTAC JE MULJAO SA ANTIKVITETIMA STO TI ONI NISU POMOGLI.U TO VREME JE I CENDA BIO AKTUELAN...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija