• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

28.09.2018

12:23

(VIDEO) ALO ŽENO, SABERI SE! Karleuša poslala nikad brutalniju poruku Ani Nikolić za njen 40. rođendan!

Estrada

(VIDEO) ALO ŽENO, SABERI SE! Karleuša poslala nikad brutalniju poruku Ani Nikolić za njen 40. rođendan!

Podeli vest

Ana Nikolić je juče, 27. septembra, napunila 40 godina, a tim povodom obratila se fanovima putem Instagrama i otkrila da rođendan proslavlja u Rimu

- Ja sam tako danima ležala kući i razmišljala šta da radim. Onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša šampanjca, sa pogledom na Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Ako nemate finansijskih mogućnosti da budete u Rimu kao ja, imaćete možda pogled na najluksuzniji hotel u Beogradu - izjavila je Ana , čime je izazvala pravi rat na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 14, 2018 at 6:00am PDT

 

Dok je deo Aninih fanova osudio njeno izlaganje koje je u najmanju ruku bilo sarkastično, a drugi je podržao u tome, Jelena Karleuša je prokomentarisala objavu svoje koleginice. 

Po svom običaju, bez dlake na jeziku.

- Alo, ženo! Saberi se i trgni se i budi ono što si uvek bila! Grom! - poručila joj je JK.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Sep 27, 2018 at 11:21am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija